Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 22 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

The Princess Switch 3: we vertellen je alles over de trailer, cast en releasedatum

Vanessa Hudgens keert terug voor een derde The Princess Switch film en we kunnen niet wachten op het nieuwe deel. Dit is alles wat we weten over de kerstfilm, van de plot tot de nieuwe cast en natuurlijk de releasedatum.

Wanneer was het derde deel bekendgemaakt?

Na het succes van het eerste deel in 2018 en ook het succes van The Princess Switch: Switched Again, maakte Netflix bekend dat er een derde deel komt. Het derde deel gaat The Princess Switch: Romancing the Star heten. De bekendmaking van het derde deel was in november van 2020. Toen vertelde Netflix dat de productie in Schotland plaats vindt en dat de film aan het einde van 2021 op Netflix te streamen is.

Wie speelt er in het derde deel?

Natuurlijk keert Vanessa Hudgens terug voor haar rollen als Koningin Margaret en Stacy. Maar ook Fiona, die we in het tweede deel leerde kennen keert terug. Ook voegt een nieuwe iemand zich toe aan de cast van dit deel, namelijk Remy Hii bekend van Spiderman: Far From Home. Hij gaat de rol van Peter Maxwell spelen.

We kunnen er ook van uit gaan dat Nick Sagar terugkeert als Kevin, Sam Palladio als Prins Edward en Alexa Adeosun als Olivia. Daarnaast keren Mark Fleischmann en Suanne Braun, ook wel bekend als Frank De Luca en Mrs Donatelli, hoogstwaarschijnlijk ook terug voor hun rol.

Mark Mainz/NETFLIX © 2021

Wat gaat er gebeuren in The Princess Switch: Romancing the Star?

De Netflix-beschrijving luidt: “Wanneer een kostbaar relikwie wordt gestolen, roepen Margaret en Stacy de hulp in van Fiona om het terug te halen… en de vonken van een kerstromantiek nieuw leven in te blazen.”

Het vorige deel eindigde met Margaret als koningin en verloofd met Kevin, en Fiona gearresteerd. Waarom vraagt Margaret dan aan Fiona hulp? We gaan daar zeker achter komen.

In maart 2021 maakte Vanessa via Instagram bekend dat ze klaar waren met filmen. “And that’s a wrap on The Princess Switch 3. Wat een wervelwind. Man, iedereen heeft keihard gewerkt. EN is veilig gebleven. DANKBAAR @netflix voor het nemen van de extra voorzorgsmaatregelen om ons op het goede spoor te houden en dat nieuwe nieuwe naar jullie schermen te brengen.”

Aan PopSugar vertelde ze dat ze geen vierde karakter gaat spelen. “Er zijn nog steeds drie van mij, dat is meer dan genoeg als je het aan mij vraagt.”

Wanneer is de film op Netflix te zien en is er een trailer?

The Princess Switch 3: Romancing The Star komt op 18 november op Netflix. Bekijk hieronder de trailer:

Lees ook alles over de nieuwste Netflix-film met Vanessa Hudgens: Tick, Tick…Boom!

Tick, Tick… Boom! is de nieuwe Netflix-musicalfilm met Andrew Garfield en Vanessa Hudgens