Emma Toussain
Emma Toussain Reality 10 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Bij deze kandidaten uit B&B Vol Liefde kun jij deze zomer nog een vakantie boeken

Het tweede seizoen van B&B Vol Liefde is in volle gang en alle B&B-eigenaren proberen dan ook de liefde van hun leven te vinden. Dat dit niet altijd even makkelijk blijkt te zijn wordt snel duidelijk. Zo blijft Hans in Italië maar zoeken naar de perfecte vrouw, heeft Richard zijn prinses eigenlijk al gevonden, probeert Dave bij Denise iedereen weg te jagen en houdt Martijn het liefst al zijn dames. Lijkt het je leuk om deze zomer bij een van deze Bed & Breakfasts te slapen? Dat kan!

Vier de zomer in een B&B Vol Liefde

Verspreid over prachtige plekken in Europa zijn zij er klaar voor om de zoektocht naar de eeuwige liefde te beginnen. Maar liefde is pas liefde als het van twee kanten komt. Welke Nederlandse partner durft de stap over de grens te maken en samen met de eigenaren het avontuur der liefde aan te gaan. De ene aflevering is nog spraakmakender (en tenenkrommender) dan de ander and we love it. TikTokker Iris Rulkens imiteert graag realitysterren en zo ook deze nieuwelingen. Heel erg grappig om te zien.

Dít zijn de acht kandidaten van het nieuwe seizoen ‘B&B Vol Liefde’

1. Natasja in Frankrijk

Je kunt een kamer boeken bij Natasja en dan kan je vooral genieten van lekkere wijn en kaasjes. Het echte Franse, bourgondische leven ervaren. Heerlijk toch? Bekijk haar B&B hier.

2. Martijn in Portugal

Misschien kom je nog heel wat dames tegen (wie weet zitten ze er nog) maar je kunt uiteraard een kamer boeken. Krijg je paps en mams er wel bij. Bekijk de B&B in Portugal hier.

3. Hans in Italië

Voor zo’n 105 euro per nacht kan je al overnachten in het mooie stulpje van Hans en Libera in Italie. Check de B&B hier.

4. Denise in Spanje

Zin om een weekje naar Spanje te gaan? Dat snappen wij maar al te goed. Wie weet lig je straks wel met Dave in de jacuzzi. Bekijk de B&B in het zonnige Spanje hier.

5. Astrid in Oostenrijk

Lekker wandelen in de bergen, genieten van een Wiener Schnitzel en een biertje? Dat kan allemaal in Oostenrijk. Je kunt nog bij Astrid slapen – de bedden zijn in elk geval altijd strak opgemaakt. Bekijk haar B&B hier.

Makers ‘B&B Vol Liefde’ zoeken nu al nieuwe kandidaten voor het volgende seizoen