Emma Toussain
Emma Toussain TikTok 18 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Te grappig: Iris Rulkens imiteert B&B Vol Liefde-deelnemers

Het programma B&B Vol Liefde is weer gestart en wij zijn fan. We zijn niet de enige – alle deelnemers zijn dagelijks gesprek van de dag. Verspreid over prachtige plekken in Europa zijn de B&B-eigenaren er klaar voor om de zoektocht naar de eeuwige liefde te beginnen. Maar liefde is pas liefde als het van twee kanten komt. Welke Nederlandse partner durft de stap over de grens te maken en samen met de eigenaren het avontuur der liefde aan te gaan?!

De eerste afleveringen zijn hilaaaarisch en dat komt door simpelweg door alle kandidaten. Denk aan de tongende Richard of de dramatische Desiree. Genoeg inspiratie voor wat imitatie.

B&B Vol Liefde

Iris Rulkens is goed in het imiteren van mensen en vaak doet ze deelnemers uit realityprogramma’s na. Die zijn vaak toch wel lekker karakteristiek en eigen. Denk aan Temptation Island, De Bachelor en nu B&B Vol Liefde. Er zitten dan ook echt een aantal bijzondere mensen bij. Denk aan Astrid, die de liefde toch wel heel erg eng lijkt te vinden. Of Hans in Italië, die zijn handen vol heeft aan alle vrouwen in zijn huis. Iris kan deze mensen perfect nadoen en heeft nu een deel 1 gemaakt. Bekijk de grappige video hieronder:

Richard gaat er voor

De eerste paar afleveringen staan op Videoland en ‘t gaat al he-le-maal los. Alle B&B-eigenaren doen ‘t op hun eigen manier en dat is te merken ook. Richard in Portugal laat er geen gras over groeien. Lees alles over zijn eerste dagen met de dames.

Dít zijn de acht kandidaten van het nieuwe seizoen ‘B&B Vol Liefde’