Emma Toussain
Emma Toussain Reality 15 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Er wordt nu al getongd in ‘B&B Vol Liefde’ en heel Twitter is in rep en roer

Wat een héérlijk programma, dat B&B Vol liefde. Een beetje Boer Zoekt Vrouw meets Ik Vertrek, maar dan zonder de ongemakkelijke boeren. Deze deelnemers zijn stuk voor stuk bijzondere personen en de één is nog excentrieker dan de ander. Ook hoop je natuurlijk dat al deze mensen de liefde vinden en dat zorgt er voor dat het zo’n ontzettend feel-good programma is.

Ondanks het hoge knuffelgehalte van de serie liggen onze tenen vaak ook krom door de ongemakkelijke stiltes, ongepaste uitspraken, intense connecties en opvallende gasten. Richard is bezig met het bouwen van een eigen accomodatie in Portugal en hij zoekt een leuke vrouw om hem te vergezellen. Dat Richard wel wat hard van stapel loopt zien we al vrij snel.

Richard in B&B Vol Liefde

Even wat achtergrondinformatie over de beste man: de 50-jarige energieke, levensgenieter en stoere oud-kokkelvisser Richard verruilt het regenachtige Nederland voor het zonnige Portugal. In de Algarve heeft hij een groot stuk land gekocht. Richard is de enige die zijn B&B nog niet heeft geopend, hij is echter nog ontzettend druk met de verbouwing van zijn erf. De riante villa moet een luxe onderkomen worden voor gasten en voor de rest van zijn stuk land ziet hij een mooie glamping voor ogen. Hij hoopt zijn B&B dit jaar voor het eerst te kunnen verhuren. Richard is een echte levensgenieter, praat de oren van je kop en is een handige zelfstandige klusser. Richard heeft twee kinderen en is sinds 4 jaar weduwnaar.

Huppakee

Simone is de eerste gast van Richard en voordat alle andere dames arriveren spatten de vonken er al van af. Simone en Richard matchen goed en het blijkt dan ook dat er tijdens avond 1 al gezoend is. Dat de twee zich wel erg op hun gemak voelen bij elkaar blijkt als Richard Simone de volgende ochtend vol op haar mond pakt. Veel mensen schrikken er van dat er nu al getongd wordt en heel Twitter staat dan ook vol commentaar.

Maar dan komt dame #2 aan in het mooie Portugal..

Hoe gaat die situatie verlopen? B&B Vol Liefde is vanaf maandag 11 juli elke maandag t/m vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL4 en is een week vooruit te bekijken bij Videoland.