Britta van Aggele
Britta van Aggele Love & Seks 15 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze nieuwe Rose sex toy gaat compleet viraal op TikTok

In het drukke leven van tegenwoordig heeft echt niet iedereen altijd tijd voor een partner. Dit betekent niet dat je als je alleen bent geen geweldige seks kunt hebben. En of dit nou met een partner of met jezelf is: het gaat erom dat je geniet. Op dit moment gaat er op TikTok een nieuwe sex toy compleet viraal en wij vertellen je of hij de moeite waard is.

TikTok staat vol met reviews.

Rose sex toy

Er bestaan al heel wat seksspeeltjes op de wereld. Zo weten we allemaal al van het bestaan van de Satisfyer Pro af. Het internet staat namelijk helemaal vol hilarische reviews van ‘t seksspeeltje en ook op TikTok worden er regelmatig grapjes gemaakt. Toch lijkt er nu een nieuwe favoriet rond te gaan op het platform.

Op TikTok hebben gebruikers het namelijk massaal over de Rose sex toy. Zo zijn er al meer den 100.000 hashtags gemaakt voor het speeltje en beweert een gebruiker dat ze binnen 30 seconden klaarkwam met de Rose. Deze video leverde maar liefst 631.000 likes op. Het lijkt er dus op dat deze nieuwe sex toy flink in de smaak valt bij gebruikers.

@_queenk_95 ♬ original sound – Kori

5 sexy speeltjes om vanavond nog het bed (of bad) mee in te duiken

Reacties

Deze nieuwe ontdekking zorgt natuurlijk voor de nodige reacties. Zo schrijft een volger: “De eerste keer dat ik het gebruikte, verloor ik alle besef van ruimte en tijd. Ik had net zo goed zuur kunnen laten vallen omdat ik niet meer op aarde was!!!”

Andere gebruikers schrijven: “Ik dacht dat het aan mij lag. Deze bloem is LEVENSVERANDEREND!!!!!!”, “Jij bent de reden dat ik er een heb gekocht en OMG 😵‍💫🤪🥴 wat is er net gebeurd????????” en “Ik kwam terug naar deze video om je te vertellen dat je me er een hebt laten kopen, en het voelt alsof ik je mijn eerstgeborene schuldig ben.”

Het seksspeeltje valt dus flink in de smaak bij TikTok-gebruikers. Het lijkt erop dat het zeker de moeite waard is om te testen!