Redactie
Redactie Love & Seks 1 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

5 sexy speeltjes om vanavond nog het bed (of bad) mee in te duiken

Waarom is het toch zo dat de meeste mensen zo geheimzinnig doen over sexy speeltjes voor in bed? Nergens voor nodig. Sexy speeltjes kunnen je júist een heleboel fun en hoogtepunten bezorgen, -voor jezelf of samen met je partner(s). Om de geheimzinnigheid rondom de speeltjes lekker te doorbreken, hebben wij de vijf beste sexy speeltjes van het moment op een rij gezet.

Thank us later girls.

Sexy speeltjes

Wil je nou graag je seksleven een tikkeltje spannender en pikanter maken? Wij willen je daarbij dolgraag een handje helpen.. uhh figuurlijk dan. Met de onderstaande sexy speeltjes maak jij het heel heet in jouw slaap- of badkamer. Hieronder de beste sexy speeltjes van het moment op een rijtje.

1. Soraya Wave van Lelo, €249

De prijs van de spannende Soraya Wave is misschien ietsje aan de hoge kant, maar dan heb je wel écht wat. Zo zegt LELO zelf: “Ervaar intense clitoris- en G-Spot-stimulatie voor een ongekend hoogtepunt”. Dat belooft alleen maar veel goeds.. En het leuke is: de Soraya Wave is 100% waterproof, dus je kunt er lekker mee in bad gaan ;-).

Bron: LELO

2. SONA™ van LELO, €69

De SONA™ masseert 75% van je clitoris en geeft je een orgasme (of meerdere!) dat volgens LELO je leven zal veranderen. De zachte sonische golven stimuleren je clitoris waardoor je orgasme langer en beter wordt dan met een conventionele vibrator. En het leuke is: het heeft 8(!) standjes.. En de kleur is ook oh zo cute.

Bron: LELO

3. Pair Vibrator van Teazers, €49,95

Wil je lekker genieten samen met je partner(s)? Dat kan perfect met deze vibrator. Je kunt beide genieten van een heerlijke stimulatie. Dit multifunctionele speeltje kan aan beide uiteinden worden gebruikt. Hoe spannend klinkt dit?

Bron: EasyToys

4. Satisfyer Pro 2, €34,95

De mega populaire klassieke Satisfyer Pro 2 garandeert explosieve hoogepunten met de drukgolf stimulatie. De 11 (!) programma’s en het high-tech apparaat bieden je contactloos genot.. Het leuke is dus dat je het overal kan gebruiken. Ja echt overal, want het is ook nog eens fluisterstil.. Spannend he?

Bron: Satisfyer

5. TIANI™ 2 van LELO, €139

De LELO Tiani 2 is ontworpen voor vrouwen om te dragen bij het bedrijven van de liefde (maar solo is dit speeltje ook heel leuk), tijdens de (solo)sex stimuleert Tiani 2 zowel de G-spot als de clitoris tegelijkertijd. Klinkt niet gek…

Bron: LELO

Lees ook: Van plan je allereerste vibrator te kopen? Vijf tips die je daarbij gaan helpen