Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Love & Seks 31 okt 2020
Leestijd: 3 minuten

Goed om te weten: 8 kleine dingen die mannen een ego-boost geven

Soms is het handig om wat extra informatie te hebben over het andere geslacht. Of je hier iets mee gaat doen of niet hangt helemaal van jou af. Wij vertellen je dus graag over wat mannen het liefste binnen een relatie willen van zijn lover. De kleine dingetjes die hem een ego-boost geven. Een stukje inside informatie waar je als je wilt je voordeel uit kunt halen 😉

Als je iets voor elkaar wilt krijgen zonder dat hij het doorheeft, kan je één van deze acht tips proberen.

8 dingen die mannen graag zien bij een vriendin

Er zijn een paar kleine dingen die mannen heel erg waarderen in hun leven en vooral in een relatie. Dit zijn de 8 kleine dingen waarvoor jouw vriendje door zijn knieën zakt. Haal er je voordeel uit.

1. Wees de ‘vriend’ in ‘vriendin’

Een relatie draait niet alleen om liefde. Het is belangrijk dat er een diepere connectie is tussen jullie. Mannen houden ervan als je net zoals een vriend bent voor hem. Deel jullie interesses met elkaar en vraag om elkaars mening, dan komt het helemaal goed.

2. Geef hem af en toe de ruimte

Een té aanhankelijke vriendin is echt een afknapper voor mannen. Geef hem en jou de ruimte om ook eigen hobby’s uit te voeren – je hoeft echt niet alles samen te doen. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat mannen af en toe ook een mannenavond nodig hebben.

3. Mannen vinden het belangrijk dat je ook een klik hebt met zijn vrienden

Mannen vertrouwen net als vrouwen heel erg op hun vrienden. Het is daarom belangrijk dat je ook tijd steekt in het leren kennen van zijn vrienden. Daarnaast waardeert een man het als je tijd vrijmaakt voor hem en zijn vrienden.

4. Geef hem geen reden om jaloers te zijn

Jaloezie is vreselijk en helaas zijn mannen snel achterdochtig en jaloers. Wil je je vriend tevreden houden, dat is het een goede tip om hem geen reden te geven om jaloers te zijn. Dan zal hij ook veel loyaler zijn richting jou. Dat is een win-win situatie.

5. Vertrouw je vriend

Voor een sterke en langdurige relatie is het belangrijk dat je elkaar vertrouwd. Dit moet vanaf één kant beginnen, dus waarom zou jij diegene niet zijn die hem probeert te vertrouwen.

6. Laat hem speciaal voelen

Mannen houden ervan om in de aandacht te staan. Die kleine dingen die wij vrouwen waarderen, hebben mannen (stiekem) ook. Stuur heb bijvoorbeeld eens een berichtje als hij klaar is met werken of plan voorruit en maak je weekend vrij voor hem. Dat zal hij echt waarderen.

7. Wees zelfverzekerd

Zelfverzekerdheid bij vrouwen vinden mannen vaak geweldig. Dus laat je onzekerheden niet de overhand nemen, natuurlijk is het normaal als je je af en toe onzeker voelt. Maar laat ook je andere kant zien.

8. Laat hem de ‘man’ zijn in de relatie

Mannen hebben graag de overhand in een relatie. Natuurlijk hoef je dit niet altijd te accepteren, maar als je je man een ego-boost wilt geven – dan kan je hem de controle geven over een situatie. Dit hoeven maar kleine dingen te zijn, laat hem je bijvoorbeeld verzorgen of de rekening betalen na jullie etentje. Dat is ook nog eens voordelig voor je portemonnee.

Lees ook: 6 vragen aan mannen die vrouwen niet durven te stellen