Redactie
Redactie Life 30 okt 2020
Leestijd: 3 minuten

Filmavondje met je lover? 5 x de leukste films op Netflix om samen te kijken

Een film uitkiezen met je lover is vaak nog een hele opgave. Je liefde heeft geen zin om weer te kijken naar een van jouw romantische films en jij hebt weer geen zin in een of andere thriller of actiefilm. Maar deze films op Netflix vinden jullie beiden leuk om te zien.

Hoe lekker een avondje film kijken met je partner ook is, de weg ernaartoe duurt altijd wel even. Gaan we voor jou keuze voor the Notebook of toch voor the Fast and the Furious?

De leukste films op Netflix voor partners

Gelukkig is het aanbod van Netflix erg groot en zit er altijd wel een film bij die jullie samen leuk gaan vinden. Wij hebben de vijf leukste op een rijtje gezet om samen te kijken.

1. That Awkward Moment

Deze film is een perfect voorbeeld voor een film die je samen met je geliefde kunt kijken zonder dat de een het niets vindt. That Awkward Moment gaat over drie vrienden. Wanneer ze allemaal vrijgezel zijn spreken ze af om zoveel leuke dingen te doen in de tijd dat ze single zijn.

Dit duurt echter niet lang, want binnen no time ontmoeten ze iemand waar ze toch wat meer voor gaan voelen. Wie is de eerste die de afspraak gaat verbreken?

2. Now You See Me

Now You See Me gaat over een groep goochelaars die door middel van goocheltrucs corrupte bedrijven ontmaskert. Tijdens het uitvoeren van een magische show, overvallen ze tegelijkertijd ook een bank op een ander continent en verdelen ze de winst over het publiek.

FBI-agent Dylan wil er alles aan doen om ze te laten boeten voor hun acties en uit wanhoop zoekt hij hulp van een andere beroemde goochelaar. Gaat het de twee lukken om de groep te ontmaskeren? De spannende en meeslepende misdaadfilm heeft ook nog een tweede deel op Netflix. Plan die marathon maar.

3. The Departed

Deze film met een jonge Leonardo DiCaprio heeft zo’n goed verhaal dat jullie aan de tv gekluisterd zitten. Collin Sullivan werkt voor de beruchte crimineel Frank Costello en krijgt als opdracht om te infiltreren bij de politie. Tegelijkertijd werkt Billy Costigan als undercover-agent zich op in de wereld van Castello.

Wat gaat er gebeuren als de twee elkaar tegenkomen tijdens hun missie? Deze misdaadthriller met een eind die niemand ziet aankomen is perfect tijdens een koude regenachtige avond op de bank.

4. Baywatch

Beiden droge humor? Dan is Baywatch de film voor jullie. Baywatch gaat over strandwacht Mitch Buchannon die kennis maakt met een nieuwe rekruut, Matt Brody, die zijn reputatie continu op het spel zet. Terwijl het team het strand veilig probeert te houden krijgen ze te maken met verschillende misdaden.

Baywatch is een grappige actiekomedie waarbij je niet hoeft na te denken. Voor jou zit er nog een extra leuk ding aan deze film, want hottie Zac Efron speelt de rol van Matt én heeft vaak geen shirt aan. Win-win.

5. Mannenharten

Nederlandse films zijn altijd leuk om samen te kijken. De romantische komedie Mannenharten is daarom ook echt een aanrader voor jullie. De film gaat over zes totaal verschillende mannen die allemaal op zoek gaan naar de liefde waar zij hun leven mee willen delen, maar dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot.

Met deze Nederlandse feel good film heb je toch nog een romantische film in het lijstje staan om samen te kijken. Vonden jullie deel 1 al leuk? Dan hebben jullie geluk, want ook deel 2 staat op Netflix.

Lees ook: Bingewatchen maar – Dit zijn de 10 best bekeken Netflix Original-films aller tijden