Britta van Aggele
Britta van Aggele Nieuws 18 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Antoon maakt zijn relatie met deze knappe dame Instagram-officieel

Het hoge woord is eruit: Antoon heeft een vriendin en is officieel niet meer single. Er gingen al een langere tijd geruchten rond dat Antoon een relatie zou hebben met een knappe Nederlandse dame, maar dit bevestigde de zanger zelf nooit. Maar nu is het toch eindelijk gebeurd, want Antoon plaatst vanmiddag een foto samen met zijn vriendin op Instagram.

BIG NEWS!

Antoon

Het is een understatement dat Antoon op dit moment populair is. De zanger staat namelijk hoog in de hitlijsten met nummers als Hotelschool, Hallo en Olivia. Als je vaak in de stad of op festivals te vinden bent heb je zijn heerlijke nummers vast en zeker al wel eens voorbij horen komen en het lijkt de zangers steeds weer te lukken. Hij scoort namelijk hit na hit.

Ook in de liefde lijkt het goed te gaan met Antoon. In interviews werd hem namelijk meerdere keren gevraagd of hij bezet of single was en hier bleef hij een beetje vaag over doen. Hierdoor dachten veel fans dat hij een relatie had en dit zou met een meisje genaamd Carmen Lauren Visser zijn.

Hoe leuk: Temptations Jari heeft een relatie met deze verleidster

Vriendin

Als je het Instagram-account van Carmen Lauren Visser bekijkt is te zien dat Antoon bijna op elke foto die ze plaatst reageert. Dit lijkt wat te beteken en nu weten we het zeker: Antoon en Carmen hebben officieel een relatie. De 20-jarige zanger plaatste vanmiddag namelijk een foto in zijn Instagram-verhaal waarop hij en Carmen zoenend te zien zijn.

antoon Carmen Lauren Visser relatie
Instagram/ @antoonpb

Voor fans is het even slikken, want dit betekent dat Antoon officieel niet meer single is. Het stel lijkt het overigens erg leuk te hebben met elkaar. Zo zijn ze al meerdere keren samen gespot in Amsterdam, maar zoals in elke relatie heeft ook dit koppel wel eens ruzie. Antoon en Carmen werden onlangs namelijk gespot toen ze ruzie hadden en “Het zou om een andere chick gaan,” volgens Roddelpraat.