Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 12 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Hoe leuk: Temptations Jari heeft een relatie met deze verleidster

Het seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ is inmiddels afgelopen en de deelnemers mogen eindelijk zeggen hoe het met ze gaat én of er inmiddels iets veranderd is in de relatiestatus. Maris en Ivo zijn toch nog een stelletje en het gaat beter dan ooit. De Temptation-crush van Maris, Jari, bleef ‘alleen’ achter. Toch? Nee hoor! Hij blijkt ook helemaal happy in love te zijn en dat met een van de verleidsters. Hoe leuk is dat!

Jari is in love

De verleider is namelijk gek op de knappe Nena, die dit seizoen óók meedeed aan het realityprogramma. Ze hebben elkaar ontmoet na de opnames en er was gelijk een klik.

Hij post een lieve foto op Instagram met de caption: “Lieve allemaal, na een lange tijd leven in een ‘geheime’ relatie mogen we het nu eindelijk naar buiten brengen, een week na de opnames van temptation leerde ik jouw kennen. Was het liefde op het eerste gezicht? ja dat was het zeker!
Via deze weg willen wij jullie op de hoogte stellen dat wij een relatie hebben.👩‍❤️‍👨 @nenamariax”.

Maris reageert onder de foto met: “Cuteeee 😍” en ook andere Tempa-collega’s feliciteren het koppel met het goede nieuws.

Dreamdate

Tijdens de show was Jari gevoelens aan het krijgen voor Maris. Maris zat in een lastige situatie, omdat Ivo graag wilde ontdekken hoe hij een open relatie zou vinden. Daarom nodigde hij Maris uit om mee te gaan op ZIJN dreamdate. Zij zag dat echter niet zo zitten en koos ervoor om toch met Jari de laatste avond te beleven.

Videoland maakt de vrijgezelle mannen uit het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ bekend