Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 20 apr 2022
Leestijd: 4 minuten

Videoland maakt de vrijgezelle mannen uit het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ bekend

Het is bijna zo ver! Vanaf 28 april kunnen we het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave zien bij Videoland. We volgen de liefdesavonturen van vier Nederlandse koppels en verschillende singles. Vorige week werden de stellen van het nieuwe seizoen al bekend gemaakt en gister alle single ladies.

Ook weten we nu alles over de vrijgezelle mannen dus let goed op!

De stellen van Temptation Island: Love or Leave

Ook dit seizoen van presenteren Monica Geuze en Kaj Gorgels Temptation Island: Love or Leave. Deze editie is opgenomen op de Dominicaanse Republiek en bevat een aantal nieuwe elementen. Zo mogen de koppels in Nederland al kiezen welke singles meegaan en ook gaan ze los van elkaar op reis. Ze mogen de vrijgezellen dus eigenlijk zélf kiezen. Dit seizoen zien we bijvoorbeeld de 27-jarige Iris en de 34-jarige Whitney, die al drie jaar samen zijn. Daarnaast zien we nog drie andere koppels, benieuwd? In dit artikel stellen we ze aan je voor.

Wie-o-wie?

Maak hierbij alvast kennis met de acht vrijgezelle mannen van dit seizoen van Temptation Island: Love or Leave!

Ramon

De lieve en sportieve 23-jarige Ramon is bijna een jaar vrijgezel. De Barber uit Arnhem komt misschien over als een playboy, maar als je hem beter leert kennen, komt zijn zachtaardige kant snel naar boven. Ramon houdt van fitness, lekker eten en feestjes, maar kan ook genieten van een film. Ramon is klaar voor iets serieus en zoekt een ambitieuze, loyale vrouw met inhoud.

Temptation Island: Love or Leave! Ramon
RTL Beeldbank

Milton

De 30-jarige Milton uit Den Helder is pas zeven maanden vrijgezel, maar staat open voor iets nieuws. Deze gezellige en eerlijke Fitness Instructeur houdt ervan anderen naar een hoger level te tillen. Milton is op zoek naar een lieve, fitte, sympathieke vrouw met inhoud en lichte ogen waar hij lekker mee kan uitgaan, fitnessen of relaxen. Elkaar vrij laten en vertrouwen in een relatie staat bij deze single op nummer één.

Temptation Island: Love or Leave! Milton
RTL Beeldbank

Jari

De 21-jarige Jari uit Hengelo is anderhalf jaar vrijgezel. De positieve, spontane Personal Trainer en voetballer valt op spontane, sportieve vrouwen die ook van een feestje houden. Jari is altijd vrolijk, een goede prater en kan goed luisteren; iets wat goed van pas komt tijdens zijn avontuur van ‘Temptation Island: Love or Leave’.

Jari
RTL Beeldbank

Ray

Ray is zelfverzekerd, sociaal en houdt van sporten en uitgaan. De 21-jarige zanger uit Vlaardingen is een jaar vrijgezel en is er klaar voor om zijn leven met iemand te delen. Ray hoopt een vrouw te vinden die sportief, verzorgd en spontaan is. Met zijn lengte van 1.94, intense blikken en vlotte babbel zijn vrouwen snel onder de indruk van Ray. Zal dit bij ‘Temptation Island: Love or Leave’ ook het geval zijn?

Ray
RTL Beeldbank

Daniël

De avontuurlijke, creatieve en muzikale Daniël uit Westpoort is avontuurlijk en een doorzetter. De 22-jarige artiest is vier maanden single en heeft zin om weer verliefd te worden. Hij valt op lieve, zorgzame, blonde vrouwen. Daniël is heel complimenteus, maar houdt ook van een beetje kattenkwaad; meisjes plagen, kusjes vragen.

daniel
RTL Beeldbank

Hans

Hans is 30 jaar en woont in Wedde. De down to earth, eerlijke en ambitieuze Personal Trainer houdt van een feestje, fitness en ondernemen. Hans heeft al veel meegemaakt in zijn leven en heeft diepe dalen gekend. Nu staat hij superpositief in het leven en is hij helemaal klaar voor de liefde. Hij valt op trouwe, lieve en verzorgde vrouwen die doelen en dromen hebben en hoopt tijdens ‘Temptation Island: Love or Leave’ een connectie met iemand te vinden.

hans
RTL Beeldbank

Orfeo

Met zijn 19 jaar is Orfeo de jongste van de groep. Dit betekent niet dat de barman uit ‘s Heerenhoek niet open staat voor de liefde. Orfeo is op zoek naar een intelligente, speelse vrouw die een luisterend oor kan bieden. Hij is een levensgenieter, gezellig en een doorzetter. De charmeur is nu anderhalf jaar vrijgezel en hoopt iemand te vinden waar hij verliefd op kan worden.

Orfeo Temptation Island: Love or Leave!
RTL Beeldbank

Kenzo

De zelfverzekerde, grappige, vrolijke Kenzo uit Utrecht houdt van MMA, koken en uitgaan. De 26-jarige fotograaf is anderhalf jaar vrijgezel en staat open voor een nieuwe relatie. Hij valt op verzorgde, eerlijke vrouwen en heeft een zwak voor krullen. Kenzo is een flirt en supersociaal, eigenschappen die vaak in de smaak vallen bij vrouwen. Zal dit ook het geval zijn tijdens ‘Temptation Island: Love or Leave’?

kenza
RTL Beeldbank

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 28 april wekelijks te zien bij Videoland. Op 28 april (volgende week dus al!) start het nieuwe seizoen al met een dubbele aflevering. Zin in!

Er komt een nieuw seizoen van Prince Charming en mannen kunnen zich nu opgeven