Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 19 apr 2022
Leestijd: 5 minuten

Videoland maakt de vrijgezelle dames uit het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ bekend

Het is bijna zo ver! Vanaf 28 april kunnen we het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave zien bij Videoland. We volgen de liefdesavonturen van vier Nederlandse koppels en verschillende singles. Vorige week werden de stellen van het nieuwe seizoen al bekend gemaakt en nu stelt Videoland een aantal vrijgezellen voor in een nieuwe teaser.

Wij weten nu ook wie alle vrijgezelle dames zijn die meedoen.

De stellen van Temptation Island: Love or Leave

Ook dit seizoen van presenteren Monica Geuze en Kaj Gorgels Temptation Island: Love or Leave. Deze editie is opgenomen op de Dominicaanse Republiek en bevat een aantal nieuwe elementen. Zo mogen de koppels in Nederland al kiezen welke singles meegaan en ook gaan ze los van elkaar op reis. Ze mogen de vrijgezellen dus eigenlijk zélf kiezen. Dit seizoen zien we bijvoorbeeld de 27-jarige Iris en de 34-jarige Whitney, die al drie jaar samen zijn. Daarnaast zien we nog drie andere koppels, benieuwd? In dit artikel stellen we ze aan je voor.

De single vrouwen van Temptation Island: Love or Leave

Videoland deelt op Instagram een teaser van de singles van Temptation Island: Love or Leave. Hierin zien we zien hoe Kaj Gorgels de ‘ideale man’ samenstelt en in de andere video doet Monica Geuze dat met de vrouwen. Onder de video staat: “Temptation LOADING… 🚀 Check de eerste twee afleveringen op 28 april.” Bekijk ‘m hieronder:

Wie-o-wie?

Zojuist is bekend gemaakt wie de single vrouwen zijn die het Temptation Island: Love or Leave avontuur aangaan. Maak hierbij alvast kennis met de acht vrijgezelle vrouwen!

Nena

Met haar felgroene ogen is Nena een opvallende verschijning. De 25-jarige brunette uit Opmeer runt een eigen kapsalon en staat volledig open voor een nieuwe relatie. Ze is nu ruim drie jaar vrijgezel en is op zoek naar een eerlijke, oprechte man met humor en een stabiel leven. Nena is zelfverzekerd, lief, zorgzaam en houdt van uitgaan en krachttraining.

Nena
RTL Beeldbank

Estefany

De zelfverzekerde, temperamentvolle en grappige Estefany is acht maanden vrijgezel. Het 28-jarige model en de verkoopmedewerkster uit Rijssen houdt van dansen en koken en is regelmatig in de sportschool te vinden. Ondanks dat deze zorgzame dame nog niet zo lang vrijgezel is, staat ze open voor een nieuwe relatie. Ze is op zoek naar een ondeugende, stoere man die ook een bescheiden kant heeft. Estefany heeft een excentrieke persoonlijkheid die je zeker niet snel vergeet.

Estefany Temptation island
RTL Beeldbank

Esmé

De avontuurlijke en sociale Esmé werkt als model en eventplanner. Daarnaast houdt de 26-jarige Rotterdammer ook van reizen, feestjes en mediteren. Na een lange relatie is ze nu ruim twee jaar vrijgezel en staat ze weer open voor iets serieus. Ze valt op standvastige mannen die een goede gesprekspartner kunnen zijn en hoopt tijdens haar avontuur op Temptation Island: Love or Leave een diepe connectie met iemand aan te gaan.

Esmé
RTL Beeldbank

Michelle

De 24-jarige empathische en spontane Michelle valt op spontane en ondernemende mannen. Ze komt uit een schippersfamilie en is dol op wateren, is vier maanden vrijgezel en heeft verschillende relaties gehad, waar ze veel van heeft geleerd. De recruiter en ondernemer uit Made kan goed luisteren en adviezen geven; iets wat goed van pas komt tijdens haar avontuur op Temptation Island: Love or Leave.

Michelle
RTL Beeldbank

Ceyenne

De positieve en sociale Ceyenne is toe aan een volgende stap in haar leven als het gaat om relaties. De 27-jarige uit Zwanenburg biedt graag een luisterend oor en is heel betrouwbaar. De Customer Service Specialist houdt van feesten en tennissen en is nu anderhalf jaar vrijgezel. Ceyenne is op zoek naar een lange, verzorgde en dominante man die met haar een toekomst op wil bouwen.

Ceyenne
RTL Beeldbank

Fleur

De 21-jarige kapster Fleur uit Alkmaar is pas vijf maanden vrijgezel, maar staat open voor een nieuwe connectie. Ze duikt niet zomaar in een relatie. Dit doet ze pas weer als ze voelt dat iemand de ware kan zijn. Ze is op zoek naar een lange, verzorgde man en vindt het aantrekkelijk als een man tattoos heeft. De spontane en energieke Fleur houdt van dansen en fitnessen, is goed in groepsverband, maar tegelijkertijd ook heel zelfstandig.

Fleur
RTL Beeldbank

Iris

De 23-jarige Iris is stoer, positief, energiek en heel sociaal. De barvrouw uit Vlaardingen houdt van reizen en brengt haar vrije tijd graag door met vrienden. De blondine valt op gezellige en eerlijke mannen met humor. Iris is nu twee jaar vrijgezel en is de ware nog niet tegengekomen. Op Temptation Island: Love or Leave hoopt ze daar verandering in te brengen.

Iris Temptation island
RTL Beeldbank

Veerle

Veerle is avontuurlijk, gezellig en houdt van een feestje. De 27-jarige Brabantse inkoopster uit Amsterdam is nu een jaar vrijgezel en is toe aan een stabiele relatie. Ze houdt van motorrijden en sporten en gaat graag naar een festival. De brunette valt op sportieve, atletische mannen die betrouwbaar en sociaal zijn.

Veerle
RTL Beeldbank

Single mannen van Temptation Island: Love or Leave

Veel informatie hebben we (nog) niet over de single mannen van Temptation Island: Love or Leave. Wel denken we uit de reacties onder de teaser te lezen dat we in ieder geval Ramon Lorenzo in de video zien. Hoe dan ook, zijn we benieuwd naar de mannelijke singles en of één van deze singles gaat stoken in de relaties van de koppels. Nog een juicy feitje: volgens @reality.fbi zijn een aantal dames te vinden op OnlyFans..

Bron: @reality.fbi

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 28 april wekelijks te zien bij Videoland. Op 28 april (volgende week dus al!) start het nieuwe seizoen al met een dubbele aflevering. Zin in!

Boer Zoekt Vrouw-boer Rob kan het bij kijkers maar niet goed doen: ’12 hommelkasten en 1 kloothommel’