Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 19 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

De Bachelor stuurt nog één dame naar huis vlak voor de laatste dates.. maar wie? Twitter denkt het te weten

Morgen kunnen we genieten van de elfde aflevering van De Bachelor met Thomas van der Vlugt in de hoofdrol. In deze aflevering zien we hoe de dames allemaal een vriend of vriendin op bezoek krijgen in de tropische haciënda. Ook zoent hij deze aflevering met ALLE dames. Maar.. met wie gaat hij op 24 uurs-date en wie stuurt hij op het laatste moment naar huis?

Kijkers denken te weten (of hopen) wie.

Terugblik aflevering 10

In de vorige aflevering van De Bachelor schakelde Thomas de hulp in van zijn goede vriend Patrick en zijn zus Willemijn. Hij hoopte dat zij hem konden helpen bij het maken van een keuze. De dames ontmoetten Thomas zijn vriend en zus bij hem in de villa. Eén voor één maakten de dames een gesprekje met de dierbaren van Thomas. Verder zien we hoe Thomas de ring, die Merel kwijt was, weer aan haar teruggeeft. “Ik heb aan mijn zusje gevraagd om een metaaldetector mee te nemen, ik heb net even staan zoeken en je geloof het niet”, zegt Thomas terwijl hij het ringetje aan Merel geeft. Uhhhhh really? Wel heel schattig.

Ook mogen de dames wat vragen stellen aan Patrick en Willemijn over Thomas terwijl ze in een reuzenrad zitten. Op de cocktail party slaat de Bachelor Indigo haar naam uit een piñata en dat betekent dat hij nog even met haar mag zitten. Tijdens de rozenceremonie worden Asha en Indigo helaas naar huis gestuurd. Dat betekent dat de strijd nu tussen Inge, Maureen en Merel gaat.

Volgende aflevering

Er zijn een aantal opvallende dingen te zien in de teaser van de volgende aflevering. Zo zoent hij met alle drie (!) de dames. Ook zegt Thomas tegen Maureen: “Onze date met Tim (wingman Maureen) heeft veel duidelijkheid gegeven.” De Bachelor zegt tegen Inge: “Jij laat mij lachen en nadenken, ik moet een keuze maken. “Zou dit positief zijn? Tegen Merel horen we hem zeggen, “Het is gewoon heel moeilijk, want ik moet ook gewoon luisteren naar mijn gevoel.. verstand.” Ligt het aan ons, of klinkt dit niet erg veelbelovend?

Wij zijn heel benieuwd wie hij naar huis stuurt en weten echt niet wie. Kijkers van De Bachelor denken al wel te weten wie en hebben in elk geval een sterke voorkeur.

Inge? Nehhh.

Maureen? Ook niet helemaal zeker.

En hoe zit dat met Merel?

Maar toch lijkt die laatstgenoemde wél de favoriet

Wat denk jij?!

OMG: het lijkt erop dat de winnaressen van de Nederlandse en Belgische Bachelor zijn uitgelekt