Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 18 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG: het lijkt erop dat de winnaressen van de Nederlandse en Belgische Bachelor zijn uitgelekt

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zitten elke woensdag en donderdag vol spanning op de bank. Dat komt natuurlijk doordat op die dagen een nieuwe aflevering van de Nederlandse en Belgische Bachelor online komt. Maar nu komt die spanning tot een eind, want het lijkt erop dat de winnaressen van de Nederlandse en Belgische Bachelor zijn uitgelekt.

Spoiler alert: lees niet verder als je NIET wilt weten wie de winnaressen zijn van de Nederlandse en Belgische Bachelor.

De Bachelor

In Nederland kunnen we al een tijdje genieten van De Bachelor, maar vanaf dit jaar is er ook een Belgische editie van het geweldige programma. Deze is net als de Nederlandse Bachelor op Videoland te zien en wij smullen van beide programma’s. Waar wij Thomas hebben, heeft België Fabrizio die de liefde van zijn leven zoekt en het gaat er in beide programma’s wild aan toe.

Zo kwam er een onverwachte wending voor in een aflevering van de Nederlandse Bachelor toen er een dame werd weggestuurd tijdens een date. Toch is er maar een ding wat we allemaal willen weten en dat is wie De Bachelor gaat winnen. Daar lijken we nu antwoord op te krijgen, want het roddelaccount reality.fbi claimt op Instagram te weten wie de Nederlandse en Belgische Bachelor gaan winnen.

Echte Gooische Moeders krijgen een moederdag-special op Videoland

Winnaressen

Na elke aflevering van De Bachelor wordt het steeds spannender wie het hart van Thomas en Fabrizio gaan veroveren. Vooral in België gaat het er juicy aan toe. Fabrizio heeft namelijk al met meerdere vrouwen gezoend en ging op veel intiemere dates dan Thomas. Hoewel wij nog geen idee hebben wie er gaan winnen, lijkt juice kanaal RealityFBI precies te weten wie de gelukkige dames zijn.

Zij claimen namelijk dat ze via spionnenwerk erachter zijn gekomen welke vrouwen dit jaar De Bachelor gaan winnen. Hoewel het er in het begin op leek dat vooral Maureen in de smaak viel bij Thomas weten we nu dat ook Merel een goede klik heeft met de Bachelor. Deze connectie lijkt zelfs zo goed te zijn dat de geruchten Merel als de winnares van de Nederlandse editie aanwijzen. Bij de Belgische Bachelor is het allemaal wat onduidelijker. Zo speelt er veel drama af tussen de vrouwen en is Fabrizio zelf ook erg passievol. Volgens de geruchten heeft hij het programma met Madieke verlaten, maar zijn ze niet meer samen. Hij is namelijk al meerdere keren intiem gespot met andere – bekende – dames.

Merel
Credits: Jasper Suyk Jasper Suyk
De bachelor winnaressen
Videoland

Dit is de startdatum van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ seizoen 8 en wij kunnen niet wachten