Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 15 apr 2022
Leestijd: 1 minuut

Echte Gooische Moeders krijgen een moederdag-special op Videoland

Ben jij ook zo’n fan van onze favoriete Gooische vrouwen? Deze dames zijn inmiddels mama geworden en zoals elke andere moeder worden ook zij graag in de watten gelegd tijdens moederdag. Videoland maakt een special over deze dag en de Gooische Moeders gaan dan ook lekker over-the-top naar Disneyland Parijs met het gezin om deze feestdag te vieren.

En jij kan lekker meegenieten.

Moederdag-special

Bo Wilkes maakt dit nieuws bekend aan RTL Boulevard: “We gaan een Moederdag-special opnemen! Dat betekent dat we stiekem met de kindjes naar Disneyland Parijs gaan en dat is voor de kinderen natuurlijk een waanzinnige droom. En voor ons natuurlijk ook”.

Gezellig clubje

Bo vertrekt dit weekend samen met haar Gooische collega’s Pauline Wingelaar, Florine Hofstee, Kimberly Bosman, Leslie Keijzer, alle kinderen én partners naar Disneyland. Natuurlijk kan het nooit saai zijn en wordt het vast een reis vol glitter en glamour. “We gaan echt over the top!” Wat denk jij dat ze daar mee bedoelen? In een helikopter? Limousine? In een glitterpak? Met Minnie Mouse oren?

Het reisje naar Disneyland is nog wel geheim voor alle kinderen dus dat moeten ze nog even geheim houden. “Ik had me vanochtend al bijna versproken”, aldus Bo.

Meisjes

De Echte Gooische Meisjes werd in 2008 uitgezonden – dat is alweer 14 (!) jaar geleden. De tijd vliegt. Op het officiële Instagram account van de Echte Gooische Moeders word er nog wel eens een foto geplaatst van vroeger. Een echte throwback naar een aantal jaar geleden. Wat zagen de Echte Gooische Moeders er anders uit toen!

Echte Gooische Moederdag staat vanaf 8 mei op Videoland. Zin in!