Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 15 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is de startdatum van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ seizoen 8 en wij kunnen niet wachten

We hebben er lang op moeten wachten.. maar het is bijna zo ver. MTV maakte gisteren bekend dat er een nieuw seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch komt. Dit wisten wij natuurlijk al, maar ook de releasedatum is inmiddels vrijgegeven. Wij kunnen niet wachten op alle drama, ruzie, lust en seks die dit programma te bieden heeft. Het seizoen begint al sneller dan je denkt!

Terugblik Ex On The Beach: Double Dutch

Ben jij nog aan het bijkomen van seizoen 7? Snappen we he-le-maal. We kunnen wel zeggen dat dit een van de meest heftige seizoenen ever was. Wie weet gaat de aankomende editie dit wel overtreffen?! In het vorige seizoen zagen we bijvoorbeeld de opvliegende karakters van Shani en Jørney, hoe Sem toch elke keer terug ging naar Dusty ondanks zijn player-gedrag én laten we het legendarische kwartet van Imke, Lesley, Dusty en Keanu niet vergeten. Wij zijn benieuwd of seizoen 8 nét zo heftig wordt.

Nieuw seizoen Ex On The Beach: Double Dutch

Wat kunnen we in ieder geval kunnen verwachten van seizoen 8? Natuurlijk verblijven alle singles en exen in een grote villa, met een mooi strand dichtbij. Er beginnen acht sexy singles aan dit avontuur en er zullen steeds meer exen ‘aanspoelen’. Van oude-liefdes tot ex-scharrels, ze zullen ze voor heel veel drama gaan zorgen. Ook gaan er geruchten rond dat we Harrie de Dekhengst dit jaar terug gaan zien. Zou het?

Startdatum

Op Instagram maakt MTV bekend dat de startdatum van het programma 12 juni zal zijn. “Donkere wolken zijn onderweg naar Gran Canaria om de zonnige vakantie van 8 sexy singles tot een hel te maken 😈 Er is geen tijd om te genieten van een frisse cocktail want de Tablet of Terror is opgeladen en klaar voor een nieuw seizoen Ex on The Beach: Double Dutch vol drama en een stormvloed aan exen ⚡”

Kijk vanaf 12 juni seizoen 8 elke zondag om 22:00 op MTV.

Wij hebben er in in!

Dit zijn de koppels van ‘Temptation Island: Love or Leave’ 2022