Zara Bircan
Zara Bircan Life 19 apr 2022
Leestijd: 1 minuut

Maak jij (ook) nooit je bed op? Deze 4 dingen weten wij over jouw persoonlijkheid

Je herkent het vast: je hebt al door je eerste wekker heen geslapen en vergeet in alle haast je bed op te maken. Of je ziet het nut ervan simpelweg niet in. Gelukkig heb je genoeg goede kwaliteiten – en Beautify weet al welke bij jouw persoonlijkheid passen.

Waarom je bed opmaken, als je vanavond weer onder de dekens duikt? Misschien heb je ook nog zo’n stoel waar je al je kleding op gooit. Als je bureau maar opgeruimd is (of lijkt).

Als jij nooit je bed opmaakt, weten we dit over jou

Rommelig? Nee hoor. Jij hebt gewoon veel meer te doen dan je zorgen maken om hoe je bed eruitziet. Niemand die er last van heeft. Beautify kan de volgende dingen zeggen over jouw persoonlijkheid.

1. Je bent praktisch

Jij focust je op de dingen die echt nodig zijn en af moeten. Daarbij hoeft niemand te zien hoe rommelig je bed (of kamer) is – dat regel je in de avond wel. Als je maar op tijd aankomt is alles goed.

2. Je weet waar je prioriteiten liggen

Zó veel dingen belangrijker dan een opgemaakt bed. Even een ontbijtje klaarmaken, je tanden poetsen en drie keer je outfit veranderen. Dát is pas belangrijk.

3. Je bent doelgericht

Jij kijkt sneller naar het eindresultaat en het groter geheel. Dat ene kleine foutje op werk maakt voor jou niet zo veel uit, als het geheel maar klopt.

4. Je bent relaxed

Jij maakt je niet druk om dingen die niemand tot last zijn. Als er geen probleem is, hoef je er ook geen drama van te maken. Als relaxed persoon vind jij een beetje rommeligheid helemaal niet erg.

10 vrouwen vertellen wat het liefste is dat hun beste vriendin ooit voor hen deed