Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 19 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

YES! Deel 2 van F*ck de Liefde is volgende maand al te zien op Netflix

Ben jij ook zo gek op Nederlandse films? Dan hebben wij goed nieuws: F*ck de Liefde deel 2 is dé feel good film waar jij binnenkort alweer van kan gaan genieten. In deel twee van F*ck de Liefde zullen we Géza Weisz en Yolanthe Cabau terugzien en nog veel meer mensen uit het eerste deel. Netflix deelt de eerste afbeeldingen van de film en wij kunnen niet meer wachten.

Dit kun je verwachten van deel 2 van F*ck de Liefde!

Deel 1 F*ck de Liefde

In deel 1 van F*ck de Liefde volgen we drie liefdesverhalen die uiteindelijk samenkomen. Lisa zit midden in een scheiding ze zit er eigenlijk helemaal doorheen. Haar vriendinnen besluiten daarom om haar mee te nemen naar Curaçao. Hier ontmoet ze de knappe wereldreiziger Jim die haar weer laat genieten van het leven.

Haar ex-vriend Jack geniet ondertussen net zo hard van het single leven. Of ehhhh, iets te hard, want hij belandt in bed met Cindy. Bo, de zus van Cindy, is al tien jaar getrouwd met Said. Wanneer hij zijn baan verliest en dit geheim houdt voor zijn vrouw begint zij met de seconde achterdochtiger te worden. In de film zit veel humor en komen dingen naar voren die jij misschien wel herkent.

Deel 2

In deel 2 van F*ck de Liefde zullen we zien hoe Lisa terugkeert naar Nederland nadat haar relatie is stukgelopen. Lisa’s oma is ook nog overleden en op de uitvaart vertelt Kiki aan Lisa dat ze gaat trouwen. Voordat ze gaat trouwen moet ze natuurlijk nog wel op dé vrijgezellenvakantie van haar dromen, daarom gaat Kiki samen met Lisa en Angela naar Ibiza. De vakantie loopt alleen anders dan gedacht: Angela belandt tijdens de eerste nacht gelijk in bed met Javier, die niet blijkt te zijn wie ze dacht dat hij was.

Lisa begint de oh-zo-perfecte Noah, die ze nog kent uit haar jeugd, leuk te vinden. Maar dan duikt ex-Jim ineens op en haar verklaart haar de liefde. Wat een gedoe.

Fuck de liefde
Netflix
Fuck de liefde
Netflix

Releasedatum F*ck de Liefde

Lang hoeven we ook niet te wachten, want deel 2 van F*ck de Liefde is 20 mei al te zien op Netflix. Deel 1 kwam eerst alleen uit in de bioscoop, deel 2 gelukkig gelijk op Netflix. Zet op 20 mei je tuinstoel maar buiten, maak een lekkere cocktail en kijk de film in het zonnetje onder je parasol! Dan heb je ook een beetje het gevoel dat jij op Ibiza zit.

Wij kunnen niet wachten!

De Bachelor stuurt nog één dame naar huis vlak voor de laatste dates.. maar wie? Twitter denkt het te weten