Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 20 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Lil Kleine weer gespot in Amsterdam en wacht eens even.. is hij weer aan het daten?

Jorik Scholten, oftewel Lil Kleine, is weer gesignaleerd in Amsterdam. Hij vertrok een maand geleden naar Thailand om aan zichzelf te werken na hét incident. Dit liet hij dan ook via zijn eigen Instagram-kanaal. Verschillende juicechannels hebben de rapper inmiddels weer gespot in onze hoofdstad en zo schijnt hij ook veel tijd door te brengen met nieuwe dame.

Reden genoeg om dit even te bespreken.

Lil Kleine

Afgelopen februari verscheen er een zeer verontrustende video op het juicekanaal van @lifeofyvonne. Op de video is te zien hoe rapper Lil Kleine zijn (nu ex-)vriendin Jaimie Vaes aan haar haren naar buiten sleurt en hoe haar hoofd tussen de deur van de auto wordt geklemd. Het filmpje is vrij donker dus je ziet geen details, maar je ziet genoeg om te weten dat dit foute boel was. Jorik werd bijna direct daarna opgepakt en hij heeft zelfs een tijdje vastgezeten.

Half maart vertrok Kleine naar Thailand om aan zichzelf te werken. Op 1 april liet hij weer iets van zich horen en niet zomaar iets, het is een heuse excuusvideo op Instagram. Daarin zegt hij dat hij verkeerd heeft gehandeld en dat hij heel veel mensen pijn heeft gedaan.

Whut: Lil Kleine gespot met deze Love Island-deelneemster

Terug in Amsterdam

Inmiddels is Jorik weer terug in Amsterdam en is hij al meerdere malen in het ‘openbaar’ gespot. Zo zou hij met vrienden rondlopen en hij is zelfs gezien met een nieuwe liefde. De dame in kwestie heet Robin en het juice-account @reality.fbi plaatst foto’s van het duo. Jorik en Robin schijnen eerder gedate te hebben en nu lijken ze weer naar elkaar toe te trekken.

Bron: @reality.fbi
Bron: @reality.fbi

Kleine zou dus interesse hebben getoond terwijl hij in Thailand zat en nu spreken de twee af. Benieuwd om wie dit gaat? Bekijk haar Instagram-account hieronder:

Lil Kleine komt met nieuw album ‘Ibiza Stories’ en hij doet opmerkelijke uitspraak over Jaimie Vaes