Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 3 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Jaimie Vaes laat van zich horen: ‘Ik heb enorm veel liefdesverdriet’

Jaimie Vaes heeft een heftige tijd achter de rug. Een maand geleden verschenen er verontrustende beelden online waarop te zien was hoe Jorik Scholten, oftewel Lil Kleine, het hoofd van Jaimie tussen de autodeur klemde en aan haar haren naar buiten trok. Jorik werd direct opgepakt en hij heeft een aantal dagen vastgezeten. Jaimie ontving meteen veel steun van vrienden en collega’s en trok zich een tijdje terug. Tot nu, want ze heeft iets van zich laten horen.

Jaimie Vaes

Ze laat weten: “Ik reageer normaal nooit, maar de verhalen worden steeds gekker. Ik ben een fulltimemoeder die er ineens alleen voor staat. Ik heb enorm veel liefdesverdriet te verwerken in een onwerkelijke situatie. Het laatste waar ik mee bezig ben is Jorik in de val lokken”

Jaimie zou bijvoorbeeld aandacht zoeken voor ‘t geld en ook gaan er verhalen rond dat Jaimie ook veel vervelende ‘dingen’ gedaan zou hebben in de relatie.

Lil Kleine wederom aangehouden voor mishandeling Jaimie maar nu is er bewijs

Reactie van de beveiliger

De beveiliger van Lil Kleine heeft ook laten weten wat hij van de situatie vindt: “Uiteindelijk is het wel je eigen fout: je moet nooit een vrouw slaan, klaar, nooit, en haar moeten laten. Maar ze heeft haar plan allang bedacht en hij is erin getrapt. Helaas eigen schuld dat zover is gekomen.” Ook laat hij weten dat het inderdaad waar is dat Jaimie niet met Jorik was voor de liefde: “Door zoveel mensen gewaarschuwd, maar hij was verliefd en zij nooit op hem, maar z’n geld.”

Jaimie was hier niet van gediend en zij reageert dan ook fel: “Oh deze man. Wat intens treurig dat dit soort leugens worden verspreid door ‘vrienden’ van Jorik om hem in een beter daglicht te zetten. Deze zogenaamde ‘beveiliger’ van 50+ weet heel goed hoe onze relatie in elkaar stak.”

Veel steun

BFF Koen Kardashian nam het eerder al op voor Jaimie via een emotioneel Instagram-bericht. Hij liet weten: “Ondanks dat ik er altijd voor je heb geprobeerd te zijn in goede en in slechte tijden, wist ik niet altijd hoe. Hier is namelijk geen handboek voor. Het monster waar jij de afgelopen jaren mee te maken hebt gehad is nu eindelijk voorbij. En dat gun ik je. Ik hoop dat je vooral vooruit kunt kijken, je veilig kan voelen en dat je weer de weg vindt om te kunnen stralen. Ik hoop op gerechtigheid lieve Jaimie, je bent zo’n mooi mens. Genoeg is genoeg. We doen dit samen. Ik hou van je.”

Whut: Lil Kleine gespot met deze Love Island-deelneemster