Emma Toussain
Emma Toussain Reality 3 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

WHUT: Romy uit De Bachelor opgenomen in ziekenhuis tijdens vakantie

Romy Stuik is een van de vrijgezelle dames uit het nieuwe seizoen van De Bachelor. Ze valt op door haar looks maar ‘t is ook een aanwezige persoonlijkheid. Ze is momenteel op vakantie in Sri Lanka en ze heeft niet écht de tijd van haar leven. Ze is namelijk opgenomen in een lokaal ziekenhuis.

Heftig.

Geen droomvakantie

Romy laat weten aan Shownieuws: “Ik was door Sri Lanka aan het reizen, tijdens het surfen verbrand en mijn lichaam heeft daar een hele overdreven reactie op gegeven.” Ook houdt ze ons op de hoogte via haar Instagram-kanaal. Het is toch wat, in je eentje in het buitenland.

Romy zegt: “Ik breng blijkbaar de nacht in het ziekenhuis door. Bedankt voor al jullie lieve berichten vandaag. Ze hebben me echt beter doen voelen, dus bedankt iedereen.” Ook houdt ze ons op de hoogte van haar verblijf: “Dag 2 in het ziekenhuis, ze hebben tegen me gezegd dat ik hier nog één of twee dagen moet blijven.”

De spirituele blondine legt uit hoe haar lichaam er momenteel aan toe is: “Ik zit van boven tot onder onder de blaren en kon op gegeven moment niet meer staan en lopen. Dus hebben ze me hier in het ziekenhuis opgenomen voor een paar dagen.”

In het ziekenhuis met locals

Het gaat gelukkig al wat beter met de blonde realityster. “Gelukkig zit er nu al iets verbetering in, nog wel veel pijn, maar gaat de goede kant op! Maar wel even heel bizar om in mijn eentje in een ziekenhuis tussen alleen maar locals te liggen. Gelukkig is het een netjes ziekenhuis, maar wel even heftig.”

Ook deelt ze foto’s van vanuit haar bed:

Romy Bachelor
Bron: Instagram @romystuik

Sterkte!

OMG: is deze single dame uit het nieuwe seizoen van De Bachelor de ex van Giel Beelen?