Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 3 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

OMG: is deze single dame uit het nieuwe seizoen van De Bachelor de ex van Giel Beelen?

Gisteren schreven we al over de 16 single dames die gaan proberen om het hart van Bachelor Thomas te veroveren. Stuk voor stuk prachtige vrouwen, met allemaal een eigen verhaal. Romy schijnt zelfs al met een BN’er gedate te hebben. Whut?!

Dat meldt de website lovereality.

Giel Beelen

Romy deelde vorig jaar foto’s van haar en radio-DJ Giel Beelen op haar Instagram. Ook Shownieuws was nieuwsgierig en vroeg toentertijd naar de relatiestatus. Volgens Giel was er geen sprake van een relatie, maar waren ze toen wel aan het daten.

Bachelor Romy Giel beelen
Instagram @romystuik via @lovereality

Over Romy

Ook de website Man Man schreef vorig jaar over Romy: “Anno 2021 zit Giel niet echt stil en inmiddels heeft hij alweer een andere dame weten te regelen. Romy Struik, zo heet ze, is daarnaast behoorlijk actief en sociaal betrokken. Zo was ze twee jaar geleden nog runner-up bij Miss Glamour Look International en steunt ze op onorthodoxe wijze de strijd tegen de spierziekte ALS door geheel zonder kleding te poseren. Daarnaast zet ze zich ook in voor het dierenwelzijn en kunnen we dus eigenlijk stellen dat Gielen Beelen zijn eigen Brigitte Bardot heeft gevonden.”

Ook onze collega’s van Manners schreven vorig jaar over de blondine. Dat artikel lees je hier.

Romy werkt (net als Giel) als radio-DJ en heeft in haar jonge leven al veel meegemaakt. Met al deze levenservaring op zak, staat ze sterk in haar schoenen en is ze helemaal klaar voor een romantisch avontuur met hopelijk Thomas aan haar zij. Ze staat bewust in het leven en is een vrije geest. In haar Instagram ‘bio’ staat dat ze naast radio-DJ ook een vegan activist is, een neurowetenschapper, een internationaal model én Schorpioen. Dat is heel wat!

Het nieuwe seizoen van De Bachelor begint sneller dan je denkt