Emma Toussain
Emma Toussain Reality 17 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Het nieuwe seizoen van De Bachelor begint sneller dan je denkt

Vlak nadat Tony Junior zijn Bachelor-avontuur had afgerond, werd bekend dat Thomas van der Vlugt de hoofdrol gaat spelen in het nieuwe seizoen van dit realityprogramma. Meer dan dat wisten we nog niet.. tot vandaag! Videoland deelt namelijk een foto op Instagram en ze vertellen wanneer we het nieuwe seizoen kunnen verwachten.

De Bachelor

Thomas, bekend van onder andere StukTV, gaat het grote liefdes-avontuur aan. Hij wil graag settelen en hij hoopt dan ook een vriendin te vinden via dit programma. Wat zoekt hij in een vrouw? “Ik hou van een natural beauty, niet teveel poespas, niet te veel make-up, iemand die normaal is, net zoals ik,” zegt hij. Hoewel Thomas er veel zin in heeft om mee te doen aan dit programma, vindt hij het ook erg spannend. Hij vertelt aan Shownieuws: “Ik ga daar natuurlijk alles uit handen geven. Normaal heb ik zelf de regie en ben ik betrokken, nu zit ik zelf in een programma. Ik denk wel dat het heel leuk gaat worden.”

Wanneer is het nieuwe seizoen te zien?

Videoland deelt vandaag dan eindelijk een foto met wanneer we de nieuwe editie van De Bachelor kunnen verwachten. Een specifieke datum staat er niet bij, maar we weten nu wel dat het seizoen in februari te zien zal zijn. Dat is dus al snel!

Deze BN’er is ook gevraagd voor De Bachelor