Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 21 apr 2022
Leestijd: 1 minuut

Deze BN’ers doen mee aan het nieuwe seizoen van ‘Het Perfecte Plaatje’

Het tv-programma ‘Het Perfecte Plaatje’ is razend populair en fans zijn dan ook blij om te horen dat het nóg een seizoen krijgt. Gisteren maakte RTL bekend dat het zesde seizoen in juni begint en dat er weer acht BN’ers meedoen. Wel is deze editie anders dan de vorige, want het seizoen speelt zich niet af in Nederland.. maar in Argentinië.

Het Perfecte Plaatje

Vorig jaar werd Het Perfecte Plaatje gewonnen door acteur en presentator Patrick Martens. Martens mocht als na zijn winst een fotoreportage maken voor National Geographic Magazine. Ook Bibi Breijman, Humberto Tan en Patty Brard hebben het programma in het verleden gewonnen en mochten op pad voor zo’n fotoserie. Wij zijn hééél erg benieuwd wie er dit jaar met de winst vandoor gaat!

Wel is er dit jaar één ding anders: de kandidaten vertrekken meteen naar een ander land. In alle vorige seizoenen strijden de kandidaten eerst in eigen land en uiteindelijk gaan alleen de twee finalisten op reis.

Videoland maakt de vrijgezelle mannen uit het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ bekend

Wie doen er dit jaar mee?

Daphne Bunskoek, Jochem van Gelder, Renée Soutendijk, Tim den Besten, Babette van Veen, Maurice Lede, Thomas Berge en Roxanne Kwant gaan strijden om dé titel van beste hobbyfotograaf en dat gaan ze doen door wekelijks de beste plaatjes af te leveren. Natuurlijk krijgen ze elke week tips en tricks van professionals uit het vak en de foto’s worden beoordeeld door William Rutten en Cynthia Boll.

Ben jij zelf ook een hobbyfotograaf of maak je gewoon graag selfies? Dan geven we jouw graag tips over hoe jij mooi en zelfverzekerd op zo’n foto staat. Hoe? Dat lees je hier.

YES! Deel 2 van F*ck de Liefde is volgende maand al te zien op Netflix