Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 13 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Er komt een nieuw seizoen van Prince Charming en mannen kunnen zich nu opgeven

In het programma Prince Charming gaat een vrijgezelle (en vaak hele knappe) man op zoek naar de liefde. Samen met tien andere mannen reist hij af naar een prachtige locatie waar deze mannen om zijn hart gaan strijden. Net als in de Bachelor zijn er groepsdates en één-op-één dates, waarin Prince Charming de mannen steeds beter leert kennen. Videoland maakt bekend dat je je nu kan opgeven als dé Prince Charming, maar ook als deelnemer.

Ken jij nog mannen die op zoek zijn naar een leuke vriend?

Terugblik seizoen 2 Prince Charming

Prince Charming van seizoen 2 was de Limburgse Chris. In het programma koos hij voor Jakop, maar na een aantal maanden gedate te hebben ging stel uit elkaar. Inmiddels heeft Jakop een nieuwe liefde en is Chris nog steeds vrijgezel.

Over het feit dat Jakop wél de liefde heeft gevonden vertelde Chris laatst aan RTL: “Ik vind het fijn voor hem dat hij iemand heeft gevonden en ik gun hem alle liefde. Jakop had mij het al een tijdje geleden verteld, maar het is toch confronterend om het ineens online te zien als het ‘nieuws van de dag’. Je gaat dan toch twijfelen of je iets verkeerd doet, omdat ik nog hartstikke vrijgezel ben en hij inmiddels iemand gevonden heeft. Ik ken Bas overigens ook, ik heb weleens een drankje met hem gedronken. Kleine wereld! Het zijn leuke jongens en ik gun ze het allerbeste.”

Terugblik seizoen 1 Prince Charming

Voor Prince Charming van seizoen 1 pakte het programma heel goed uit. Marvin eindigde namelijk met Ferdi (na eerst voor Marnix gekozen te hebben..dat wel) en zij hebben nu zelfs trouwplannen.

Een tijd terug vertelde Marvin tegen Grazia over hun trouwplannen: “We zijn nog een beetje in afwachting van Covid. We willen eerst ons huis helemaal klaar hebben en verhuizen. We zijn al wel een beetje aan het oriënteren van wat we leuk vinden qua bruiloft, maar we zijn nog niet actief aan het plannen. Ferdi is daarnaast nu zijn zaak aan het verbouwen en die gaat in april weer open. Ook moet hij het nieuwe seizoen gaan voorbereiden.”

Bekendmaking

Wie dé felbegeerde Prince Charming wordt is dus nog niet bekend en dus ook niet voor de mannen die zich aanmelden. Hoe spannend?! In de bekendmaking laat Videoland dit weten: “JAAA Prince Charming komt terug! Ben jij de nieuwe prince óf wil je juist zijn hart veroveren? Meld je dan nu aan!”

Heb jij een hele leuke buurman, neef of collega? En is hij op zoek naar de ware liefde? Of denk jij dat de rol van Prince Charming voor jou is weggelegd? Meld je dan hier aan. Wij kunnen niet wachten op het nieuwe seizoen.

Eindelijk is ‘ie daar: dé trailer van Stranger Things seizoen 4