Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 12 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Eindelijk is ‘ie daar: dé trailer van Stranger Things seizoen 4

We moeten al twee jaar wachten op het nieuwe seizoen van de hit-serie Stranger Things en het voelt inmiddels als een eeuwigheid. Toch?! Gelukkig kunnen we vanaf 27 mei seizoen 4 ein-de-lijk zien. We zijn heel benieuwd naar het verhaal en gelukkig geeft Netflix ons een preview van het nieuwe seizoen door de trailer te delen. En… deze belooft veel goeds.

Wij kunnen niet meer wachten.

Aftellen Stranger Things seizoen 4

Wij zijn al twee jaar aan het aftellen naar de release van het nieuwe seizoen, maar Netflix was gister én vandaag letterlijk aan het aftellen. In een livestream op YouTube zagen we een tikkende klok die op verschillende locaties werd neergezet. Ook hoorden we enkel spookachtige geluiden die ons helemaal in de stemming brachten. De locatie van de klok veranderde, maar het item lijkt zich altijd in een winkelcentrum te bevinden. Iedere keer dat er een uur voorbij was, kregen we beelden van Strangers Things te zien. Dit zijn ongetwijfeld beelden die hints geven over het nieuwe seizoen. WOOOOH!

Wat weten we al over Stranger Things seizoen 4?

Het is zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden. Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.

Stranger Things is een Netflix Original serie gecreëerd door The Duffer Brothers en geproduceerd door Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment. The Duffer Brothers zijn ook de executive producers van Stranger Things, samen met Shawn Levy en Dan Cohen van 21 Laps Entertainment en Iain Paterson.

Wie gaan we terug zien in seizoen 4?

Onze favoriete hoofdrolspelers keren allemaal terug! Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin en Noah Schnapp zijn te zien in de nieuwe reeks. Ook gaan we een aantal nieuwe spelers zien.

Stranger Things cast
(Photo by Dominik Bindl/WireImage)

Trailer

Nu het allerbelangrijkste – en waarom je waarschijnlijk op het artikel hebt geklikt – zie hier de trailer van seizoen 4 van Stranger Things:

Fan van Stranger Things? Netflix komt met een nieuwe weerwolven serie ‘The Order’ en die wil je bingewatchen