Emma Toussain
Emma Toussain Food 13 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze nieuwe McDonald’s Detector bestelt eten bij McDelivery als jij je eten laat aanbranden

Zou jij jezelf niet écht omschrijven als keukenprinses? Laat jij vaak je eten aanbranden? Daar heeft ons favoriete fastfood-restaurant McDonald’s iets op bedacht. Vandaag lanceren ze namelijk de ‘McDelivery Detector’. Ja echt. Dit vernuftige apparaatje detecteert of je je eten laat aanbranden en bestelt automatisch eten bij McDelivery. De Detector wordt in limited edition uitgebracht en is exclusief beschikbaar voor de grootste keukenkoekenbakkers.

OH-EM-GEE.

Ongelukjes in de keuken

Iedereen heeft het weleens meegemaakt: je bent aan het koken, let even niet op en opeens is je eten zwartgeblakerd. Bij McDonald’s en McDelivery melden zich geregeld hongerige klanten die zichzelf na een mislukte maaltijd willen troosten met een hamburger, frietje of salade. Zo ontstond het idee voor een apparaat dat detecteert of je eten aanbrandt en direct McDelivery inschakelt. Instant geluk na domme pech dus.

Maaltijd naar keuze

De McDelivery Detector werkt als volgt: de eigenaar stelt van tevoren zijn favoriete eten van McDonald’s in. Wanneer het apparaat de rook van aangebrand eten bespeurt, krijgt de eigenaar een sms’je met de vraag of hij McDelivery wil ontvangen. Dit wordt vervolgens binnen minuten thuisbezorgd.

De ergste kookblunders

Uit onderzoek van het Voedingscentrum blijkt dat zo’n driekwart van de Nederlanders weleens een maaltijd verpest. Aangebrand eten kan dus de beste koks overkomen, maar waarschijnlijk komt het nét iets vaker voor bij chefs die niet zo handig zijn met een pan. Daarom verloot McDonald’s een beperkt aantal McDelivery Detectors aan de mensen die hem het meest nodig hebben.

Via de McDonald’s App kan iedereen zijn ergste kookblunder insturen en de grootste keukenklungels krijgen er vervolgens een thuisgestuurd. Dit exclusieve gadget is alleen beschikbaar voor prijswinnaars en is geen vervanging voor een officiële rookmelder. Daarom wordt met iedere McDelivery Detector ook een reguliere rookmelder meegestuurd.. wel zo handig.

Terry de Graaff, Brand Manager bij McDonald’s: “We willen onze gasten Good Times bieden met lekkere producten en slimme technologische nieuwtjes. De McDelivery Detector is een leuk hebbeding voor mensen die net wat vaker pech in de keuken hebben dan anderen. Ik kijk nu al uit naar de fantastische anekdotes over de grootste kookblunders!”

De McDelivery Detector is beperkt te winnen via de McDonald’s App. De actie start vandaag en loopt tot 2 mei.

Door deze tip krijg jij áltijd een verse maaltijd bij de McDonalds