Emma Toussain
Emma Toussain Food 10 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Door deze tip krijg jij √°ltijd een verse maaltijd bij de McDonalds

Het is weekend en het is tijd om te bedenken wat je gaat eten. Pasta? Een bord spinazie? Bah, geen zin om te koken! Dan wordt het toch maar McDonalds. Je stapt in de auto en je rijdt naar de McDrive. Na besteld te hebben mag je je auto even parkeren en na 10 minuten krijg je je bestelling. Helaas blijkt het eten toch al afgekoeld te zijn. Hoe krijg je het dan wel warm mee?!

Het is eigenlijk heel simpel.

McDonalds UK

Volgens oud-medewerker Kamran, die een langere tijd in Londen in de McDonalds heeft gewerkt, zijn er een aantal tijdstippen waarop je het beste langs kunt komen als je de grootste kans wil hebben op ‚Äėvers en warm‚Äô eten. Namelijk tussen 12:00 en 14:00 en tussen 17:00 en 19:00. Dan zijn de medewerkers het scherpst door de lunch-en dinerdrukte en is er de meeste doorloop. De burgers en friet kunnen dan simpelweg niet t√© lang blijven liggen omdat er dan zo veel besteld wordt.

Je hebt dus keuze uit twee tijdstippen. Een brakke lunch of toch liever ‚Äės avonds?

Mystery shopper

Volgens Kamran is er nog een goede manier om je eten √°ltijd vers te krijgen. McDonalds-restaurants kunnen af en toe rekenen op mysteryshoppers, die de kwaliteit en de service komen controleren. Mysteryshoppers vragen tijdens de bestelling altijd om een bonnetje, om die later te kunnen declareren.

Als je tijdens de bestelling vraagt om een bonnetje, gaan de alarmbellen bij de medewerkers rinkelen. Medewerkers zullen extra kun best doen als ze het idee hebben dat je ze komt controleren. Het grote voordeel: vers eten en waarschijnlijk ook nog extra snel. Het is de moeite waard om het te proberen!

*Een kleine disclaimer: deze tip komt van een medewerker uit Londen, dus of het werkt in de Nederlandse vestigingen is niet gegarandeerd.