Emma Toussain
Emma Toussain Food 19 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Let’s go: Bij deze McDonald’s kan je het wereldwijde assortiment bestellen

Een beetje McDonald’s-liefhebber weet dat de filialen in het buitenland vaak hele andere keuzes aanbieden dan hier in Nederland. Tuurlijk, de iconische Big Mac is standaard en de friet is hetzelfde, maar sommige items zijn speciaal geproduceerd voor een bepaald land. Denk bijvoorbeeld aan de McKroket, die heb je obviously alleen in Nederland. Nu heeft een TikTokker ontdekt dat er één filiaal is waar ze veel van dit soort speciale items wél verkopen.

Dat wordt een vliegticket boeken!

McDonald’s Chicago

In andere landen hebben we soms wel hele lekkere dingen op het menu staan bij de McDonald’s. Toch jammer dat je deze snacks dan niet in Nederland kunt krijgen, toch? Nu is er één filiaal waar ze items uit meerdere landen verkopen. Helaas is ‘t niet echt in de buurt, het Global restaurant staat namelijk in Chicago. Ach, leuke reden om een vakantie naar Amerika te boeken, toch?

TikTokker Jen White neemt ons mee en zo kunnen wij toch ook een beetje genieten van wat ze daar te bieden hebben. Met een beetje verbeeldingskracht natuurlijk.

@.jenwhite

Reply to @cargo022 #mcdonalds

♬ original sound – Jen White

@.jenwhite

@McDonald’s

♬ original sound – Jen White

@.jenwhite

#mcdonalds @McDonald’s

♬ original sound – Jen White

@.jenwhite

@McDonald’s

♬ original sound – Jen White

Bijzondere locatie

Deze McDonald’s in Chicago is het niet enige bijzondere filiaal. Zo heb je in Zweden een heuse McSki! Deze ski-(drive)through van fastfoodketen McDonald’s bevindt zich in het plaatsje Lindvallen, zo’n 450 kilometer boven Stockholm. Bij dit McDonald’s-filiaal kun je na het skiën of snowboarden neerploffen om te genieten van een Big Mac, een frietje of gewoon een cola’tje. Je hoeft dus niet helemaal terug naar ‘t dorp of naar de stad, maar deze McSki staat gewoon op de berg. Er zijn 140 zitplaatsen dus genoeg plek voor alle hongerige wintersporters.

Wil je tijdens het skiën een snelle snack? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt namelijk gewoon langs de bali (op ski’s of snowboard) en dan neem je ‘t zo mee de berg op. Je hoeft je dus niet helemaal uit te kleden en je ski’s hoeven ook niet in het rek.

Goals! Doe de quiz en kom erachter welke McDonald’s snack jij bent want dat heb je altijd al willen weten