Audrey Garot
Audrey Garot Reality 19 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Lando over haar onverschillige houding in Holland’s Next Top Model: ‘Ik miste mijn naasten heel erg’

Lando doet mee aan het huidige seizoen van het programma Holland’s Next Top Model en vanaf het begin genieten wij al enorm van haar. Haar heerlijke nuchterheid en die geweldige quotes. We love it. Elke aflevering ging ze fluitend door naar de volgende ronde, maar tijdens de laatste aflevering kreeg Lando toch wat kritiek over zich heen. Dit ging vooral over haar houding. Op Instagram geeft het model een uitleg over dit gedrag.

De tijd in Athene was soms heel moeilijk voor haar.

Lando over haar houding tijdens de laatste aflevering

Tijdens de laatste aflevering kreeg Lando te horen dat haar houding ongeïnteresseerd zou zijn. Hier schrok het model zelf ook wel een beetje van, want dit was de eerste keer dat ze echt kritiek had gekregen van de jury. Lando kreeg veel vragen over de laatste aflevering en daarom vertelt ze op haar Instagram Stories waar deze houding vandaan kwam: “Ik had het de eerste paar dagen in Athene mentaal een beetje zwaar. Ik miste mijn naasten heel erg en omdat je in een keer naar het buitenland moet, zonder ook maar enig contact met mijn ouders, vond ik dat ook heel moeilijk.”

Veel tijd om na te denken

De kandidaten hebben al enige tijd geen contact meer met het thuisfront, dus we kunnen wel begrijpen dat ze af en toe last hebben van heimwee. Maar dat is niet het enige, Lando had ook veel tijd om te malen. “Door lange dagen en het vele gewacht tussen de go sees door, had ik te veel tijd om na te denken over thuis. Dit is dus ook terug te zien in mijn quotes. Lijkend dat het me totaal niet uitmaakt hoe ik overkwam, terwijl dat juist wel het geval is”, vertelt Lando.

Ze vertelt dat ze door alle kritiek niet goed wist welke houding ze aan moest nemen en zegt dat ze daar aan moet werken. Het is goed dat het model dit van zichzelf weet en dan kan ze de volgende aflevering hopelijk weer knallen!

Monica Geuze over haar band met ex Lars Veldwijk: ‘Alles komt altijd goed’