Emma Toussain
Emma Toussain Reality 22 aug 2022
Leestijd: 3 minuten

Deze drie juryleden ga je zien in het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model

Vanaf maandag 5 september is het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model te zien en we wisten al eventjes dat Yolanda Hadid één van de juryleden zou worden. Maar wie worden de anderen? Dat is nu bekend gemaakt door Videoland. Het gaat om Guillaume Philibert Chin en Philippe Vogelenzang. Maar wie zijn deze heren? We stellen ze aan je voor.

Juryleden van Holland’s Next Top Model 2022

Guillaume Philibert Chin, founder en mede-eigenaar van het internationaal succesvolle streetwear label Filling Pieces en één van Nederlands meest gerespecteerde fashionfotografen Philippe Vogelenzang nemen plaats in de gloednieuwe jury van het dertiende seizoen van Holland’s Next Top Model. Zij maken de jury compleet en staan naast voormalig topmodel Yolanda Hadid. Onder leiding van presentatrice Loiza Lamers, zelf winnares van het 10e seizoen van de wereldwijd bekende modellenwedstrijd, gaan ze op zoek naar Holland’s Next Top Model 2022.

Guillaume Philibert Chin

Als founder en creatief directeur van Filling Pieces heeft Guillaume een passie voor mode en met zijn streetstyle label weet hij precies wat er speelt in de modewereld, waardoor hij de kneepjes van het vak kent en als geen ander weet waar een model aan moet voldoen. “Als student kon ik me geen fashion items veroorloven, dus de enige optie was om zelf aan de slag te gaan om mijn visie tot leven te wekken. Nu run ik een internationaal succesvolle fashionbrand dat staat voor gelijke kansen voor iedereen, wie je ook bent en waar je ook vandaan komt. En dat is waar dit nieuwe seizoen van HNTM natuurlijk ook voor staat, dus ik ben heel trots dat ik daar onderdeel van mag zijn”.

Philippe Vogelenzang

Philippe Vogelenzang is in vijftien jaar uitgegroeid tot internationaal gerenommeerde fotograaf, die internationale sterren als Yoko Ono, Christiano Ronaldo en Lara Stone voor zijn lens had. “Het allermooiste aan mijn baan als fashionfotograaf is dat ik de wereld over mag reizen om samen te werken met de beste mensen uit het vak. Ik heb honderden mensen voor mijn lens gehad en allemaal zijn ze anders. Bij ieder van hen ben ik op zoek naar iets iconisch. Ik ben klaar om dat te gaan vinden in deze competitie.” Samen met mede-juryleden Yolanda Hadid en Loiza Lamers beoordelen zij wekelijks vanuit hun eigen perspectief en vakkennis welk model alles in huis heeft om Holland’s Next Top Model 2022 te worden.

De modewereld is aan het veranderen en ‘HNTM’ verandert dit seizoen mee. Het huidige modebeeld kenmerkt zich door steeds meer diversiteit, in zowel de fashion magazines, grote campagnes als op de internationale runways. Voor dit nieuwe seizoen zijn dertien talenten geselecteerd die een representatie zijn van die veranderingen. Iedere week moeten zij bewijzen alles in huis te hebben om het ver te kunnen schoppen in de mode-scene. Ze gaan samenwerken met de beste fotografen van Nederland en maken kennis met de grootste namen uit de fashionwereld. Slechts één van hen gaat uiteindelijk naar huis met de felbegeerde titel.

Yolanda is ook helemaal happy met haar twee nieuwe collega’s én is al bekend met Philippe. Wij zijn benieuwd!

Holland’s Next Top Model keert terug en wordt gepresenteerd door een oud-winnares