Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 22 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Mokka-brunette is dé haarkleur die we aankomend seizoen overal gaan zien

Nog een laatste week en dan is de zomervakantie voor veel van jullie alweer voorbij. Gelukkig, als we onze weer-app mogen geloven, staan ons nog een paar zonnige dagen te wachten. Maar dat betekent niet dat we misschien toch al wel een klein beetje uitkijken naar de herfst. Zo zijn de eerste trends op het gebied van mode al bekendgemaakt en ook de eerste haartrends beginnen nu binnen te druppelen. De haarkleur mokka-brunette gaan we aankomend seizoen namelijk overal zien.

Deze prachtige warme kleur wil jij aankomende seizoenen zeker uitproberen.

Haartrends

Social media staat tegenwoordig vol met trends. Naast al die leuke kiekjes van je vrienden en vriendinnen kom je namelijk vast regelmatig een trend tegen op je tijdlijn. Zo waren TikTok-gebruikers compleet obsessed met deze nieuwe bijzondere blush van Chanel en op Instagram gingen gebruikers helemaal los door deze prachtige ‘inner-eye accenten’.

Naast al deze make-uptrends, die je direct wilt gaan testen, staat social media ook helemaal vol met haartrends. Zo hoef je op TikTok maar 5 minuten te zoeken voordat je een video tegenkomt waarin iemand uitlegt hoe je je haar op meer dan 25 verschillende manieren kunt stylen. Ook worden op deze platformen elk seizoen de nieuwste haarkleuren geïntroduceerd en daar is nu een nieuwe kleur bijgekomen. Wij praten je bij!

Mokka-brunette

In de voorgaande seizoenen is er al veel geëxperimenteerd met verschillende kleuren bruin. Zo hebben we al de haarkleur golden hour blond gezien en was iedereen ook super enthousiast over de haarkleur Louis Vuitton brunette. Maar de haarkleur die we aankomend seizoen overal gaan zien is mokka-brunette. En niet zonder goede reden, want deze haarkleur is niet alleen prachtig, maar wordt ook al massaal gedragen door celebrities.

Mokka-brunette is een rijke, diepe bruine kleur die gemengd wordt met chocoladetinten die het licht prachtig reflecteren en jouw lokken mega laten glanzen. Ook celebrities lijken flink onder de indruk te zijn van deze nieuwe haarkleurtrend. Zo werden Hailey Bieber, Ciara, Jessica Alba en Addison Rae al met de haarkleur mokka-brunette gespot.