Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 22 aug 2022
Leestijd: 1 minuut

Het gerucht klopt: Coldplay geeft officieel een concert in Amsterdam

Vorige week schreven wij over de zeer cryptische muziekvideo van de populaire Britse band Coldplay. In de video werden er namelijk verschillende hints gegeven naar een show in Amsterdam, denk aan een taxi met als bestemming onze hoofdstad én ook kon je door het ontcijferen van een code ‘Johan Cruijff ArenA’ lezen. En we hebben héél goed nieuws.. het is waar. Ze komen echt naar Amsterdam!

Op zaterdag 15 en zondag 16 juli 2023 staan de mannen in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Coldplay komt naar Amsterdam

Heb jij dit jaar een kaartje gekocht voor de show in Brussel, Parijs of Berlijn? Dat heb je dan vast gedaan omdat de band niet naar Amsterdam zou komen. Toch hebben ze besloten om wél een show te geven in Nederland en daarnaast ook in heel veel andere Europese steden. Je moet wel nog heel even wachten, want ze zijn pas volgend jaar juli te zien. Ook post Coldplay zelf een video op Instagram met alle nieuwe data én steden waar ze gaan spelen.

Sustainability

Duurzaamheid is erg belangrijk voor de band. Ze gebruiken 100% hernieuwbare energie voor de shows, verminderen hun touruitstoot met 50% en per verkocht ticket wordt een boom geplant, zo is te lezen op de website van Mojo Concerts. En natuurlijk kun je tijdens hun shows een kleurrijke zee aan lampjes verwachten door de armbandjes die de fans krijgen voor het concert.

Wil je deze magische show zelf meemaken? Let dan goed op, want de kaartverkoop van deze optredens start op donderdag 25 augustus om 10.00 uur. Dat is al best wel snel dus! De tickets zijn te koop vanaf 56 euro.

Game of Thrones-fans zeggen allemaal hetzelfde over de prequel House of the Dragon