Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 18 aug 2022
Leestijd: 1 minuut

OMG: komt Coldplay naar Nederland? De band geeft hints naar show in Amsterdam

Coldplay bracht gisteren de videoclip van het nummer ‘Humankind’ uit. Maar los van alle mooie beelden lijkt het erop dat er een verborgen hint in deze video zit. De populaire band laat namelijk wel heel veel fragmenten naar Amsterdam. En wij denken dan.. komen ze naar onze hoofdstad?! Zou het?

Komt Coldplay naar Amsterdam?

Oké, de video draait natuurlijk niet alleen maar om Amsterdam. Ook steden als Zürich en Kopenhagen passeren de revue. Na een halve minuut zie je inderdaad een taxi met bordje ‘Amsterdam’ voorbijkomen. Rechtsboven zijn op hetzelfde moment een aantal iconen te zien; dat is geheimtaal die de Britse band voor het nieuwe album bedacht. Als je de tekst juist ontcijfert, leest je ‘Johan Cruijff ArenA’. OH-EM-GEE. Dat is wel heel erg obvious.. toch?!

Dat zou prachtig nieuws zijn voor alle fans van deze populaire band, want dat zijn er een hoop. Het groepje muzikanten is momenteel bezig met de magische ‘Music of the Spheres Tour’ die niet in Nederland te zien is, daarom moesten fans uitwijken naar Brussel, Parijs of Berlijn. Betekent dit dat we eindelijk een show vol mooie nummers en lichtjes in onze hoofdstad te zien krijgen?

Ben jij wel in the mood voor een onderzoekje? Bekijk dan de nieuwste muziekvideo van de band hieronder. Kan jij alle aanwijzingen vinden? FINGERS CROSSED!

Harry Styles trad gisteravond op in Amsterdam en dit gebeurde er allemaal tijdens zijn show