Britta van Aggele
Britta van Aggele Love & Seks 21 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Helemaal klaar met dating-apps? Dit zijn de beste plekken om de liefde van je leven tegen te komen

Dit gevoel ken je vast en zeker: je bent aan het swipen op een dating-app en alles en iedereen die je tegenkomt is het net niet voor jou. Girl, same. Helaas lijkt het steeds moeilijker te worden om spontaan in het (echte) leven een leuk iemand tegen het lijf te lopen. Gelukkig zetten wij de beste plekken op een rij waar jij gegarandeerd de liefde van je leven of gewoon een leuke fling tegenkomt.

Waar zijn toch al die leuke singles?

Dating-apps

Dating-apps zijn tegenwoordig net als make-uptrends. Er zijn er zoveel dat je haast niet meer weet welke je moet kiezen. Veel mensen maken daarom gebruik van verschillende dating-apps, maar de grootste favorieten blijven toch Tinder, Happn, Hinge en Bumble. Deze dating-apps vallen namelijk bij de meeste gebruikers in de smaak.

Toch kan je van het ene op het andere moment ook helemaal klaar zijn met deze dating-apps. Vooral op de app Tinder zijn veel gebruikers namelijk niet op zoek naar een relatie, en dat is natuurlijk ontzettend vervelend als je dat zelf wel bent. Daarnaast is het natuurlijk perfect als jullie elkaar direct in het echt tegenkomen, zodat jullie beiden al weten of jullie elkaar ook echt leuk vinden.

Goede plekken om liefde te vinden

Veel mensen gaan al wekelijks op stap, maar dat betekent natuurlijk niet dat je altijd een leuk iemand tegenkomt. Je vraagt je nu dan ook vast af waar je wel heen moet gaan om in levende lijven de liefde van je leven tegen te komen en wij vertellen je precies waar je dat kunt doen. Er zijn namelijk een paar handige plekken die een beetje bij deze zoektocht helpen.

Het is vooral een goed idee om nog steeds naar plekken te gaan waar jij graag bent. Als je daar iemand tegenkomt weet je namelijk direct dat jullie al gedeeltelijk dezelfde interesses hebben. Andere goede plekken om iemand te ontmoeten zijn:

– Het terras
– Festivals
– Een bier festival
– Een singles avond in een bar
– Tijdens het uitgaan
– De sportschool
– Op je werk
– Via je vrienden

Zet zelf de eerste stap

Kan je het normaal niet echt vinden in jouw vaste club? Ga dan vooral een keer naar een andere stad bij jou in de buurt of naar een totaal andere plek in Nederland. En onze allerbeste tip: stap zelf ook eens af op iemand die je knap en leuk vindt. Dit klinkt misschien eng, maar dat is het ook voor de andere persoon.

Door dit te doen leg je de lat gelijk heel hoog, waardoor de avond vaak eindigt met een teleurstelling. Door het heft in eigen handen te nemen leg je namelijk nog sneller connecties met andere mensen. Dit loopt misschien niet altijd uit op een relatie, maar daar is natuurlijk helemaal niks mis mee.