Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 6 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

‘Inner-eye accenten’ is dé make-uptrend waar onze Instagram-feed vol mee staat

De lente is in aantocht en dat betekent dat er ook veel nieuwe trends aankomen. Zo zijn de nieuwste modekleuren die we deze lente overal gaan zien bekendgemaakt en ook op het gebied van make-up vliegen de trends ons om de oren. De nieuwste make-uptrend die rondgaat is ‘inner-eye accenten’ en deze trend wil je direct proberen.

Wij zetten onze favoriete looks op een rij.

Make-uptrends

Op TikTok en Instagram delen gebruikers niet alleen hun favoriete tips en tricks, maar ook de nieuwste trends op het gebied van mode, haar en beauty. Daarom komen er dagelijks de leukste make-uplooks voorbij op je Instagram- en TikTok-feed. Zo waren we compleet obsessed met witte eyeliner en weten we hoe we met concealer onze botstructuur kunnen definiëren.

Hoewel er al ontzettend veel verschillende trends zijn krijgen social media-gebruikers het keer op keer voor elkaar om nieuwe trends te verzinnen. Zo leg je met deze virale TikTok make-up hack alle aandacht op je ogen en weten we dat glijmiddel in je haar dé trend is volgens TikTok, maar de allernieuwste trend van dit moment is ‘Inner-eye accenten’.

Dit is waarom jij twee keer per week je gezicht moet scrubben

Inner-eye accenten

Als je goed hebt opgelet, heb je ‘inner-eye accenten’ al overal voorbij zien komen. De trend is op dit moment namelijk gigantisch populair en staat overal op Instagram. Hoewel de buitenste hoek van ons oog altijd in de schijnwerpers heeft gestaan is het nu namelijk tijd voor de binnenste hoek van onze ogen.

Met deze plek van je oog wordt op het gebied van make-up nog veel te weinig gedaan en de ‘inner-eye accenten’ make-uptrend laat daarom zien hoe je met speelse kleuren oogschaduw je look naar een hoger niveau tilt. Ook celebrities zijn fan van deze nieuwe make-uptrend, want Zendaya, Gigi Hadid en Lenny Nunes zijn al met de look gespot.

De blowout-bob uit de 90’s maakt een grote comeback en wij zijn fan

Reacties

Volgers lijken ook onder de indruk te zijn van deze make-uptrend. Ze reageren namelijk allemaal massaal onder de Instagram-berichten waarin de look te zien is. Zo schrijft een volger: “Perfect! 💛” en andere volgers schrijven: “This is ICONIC🥺💓”, “I came back to this cause like???😍😍😍” en “😍😍 gorgeous.”

Wij gaan deze make-uptrend binnenkort zeker uitproberen.