Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Beauty en Style 17 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Gezien op TikTok: zo gebruik jij concealer om je botstructuur te definiëren

We hebben weer een nieuwe handige hack gevonden op TikTok! App-gebruikers smeren massaal met concealer en nee, niet om wallen of puistjes te verbergen. Ze gebruiken de concealer als een soort highlighter waardoor de botstructuur beter zichtbaar is. Wie wil er geen strakke kaaklijn, hoge junkbeenderen en een smalle neus?

Je bent nooit te oud om te leren.

Dit is hoe de concealer-hack werkt

Tiktokker @sarah_wolak laat ons zien hoe het moet. Ze zorgt ervoor dat de juiste plekken ‘hoger’ ogen. Denk dus aan junkbeenderen, kaaklijn, neus etc. begint onder haar oog, en net vóór haar haarlijn, met het zetten van een concealer-streep. Deze streep trekt ze door onder haar ogen en daarna langs haar ene neushelft. Wil je precies weten hoe ze het doet? Bekijk dan de video hieronder:

@sarah_wolak

Reply to @queenshirinn a side by side comparison 😊 #contour #makeuphack

♬ original sound – margaux

@sarah_wolak brengt de concealer aan na de foundation en gebruikt de Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer in de kleur 01 Light.

Twijfel je nu nog of jij deze hack ook kan doen en dan ook nog zo’n resultaat kan behalen? Probeer het gewoon een keer uit, net zoals deze TikTokker!

@ameliaolivia09

This concealer hack is next level!! Ib @Sarah🦋 #concealerhack #makeuphacks

♬ original sound – Amelia Olivia

Gelukkig laat Tiktokker @ameliaolivia09 ons in de bovenstaande video zien hoe je de concealer uitsmeert tot je het perfecte resultaat hebt. Moeilijk is het niet, je moet alleen zorgen dat er geen harde lijnen meer te zien zijn. Zorg ook dat je genoeg ruimte over hebt voor je blush en bronzer.

Wij zijn benieuwd naar wat jullie van het resultaat vinden!

Cover it up! Dít zijn de beste concealers om je onzuiverheden te camoufleren