Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 17 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Donna uit Temptation Island geeft geniale reactie op ongepaste vraag

Donna deed afgelopen seizoen mee met Temptation Island ‘Love or Leave’. Ze begon het avontuur samen met Nico maar ze hebben het helaas niet gered. Nico biechtte op vreemd te zijn gegaan en uiteindelijk hebben ze allebei wel héél erg gezellige dreamdate gehad. Beiden zijn single en Donna is erg actief op Instagram en het blijkt maar weer dat niet iedereen altijd even aardig is via social media.

Gelukkig weet Donna daar wel raad mee.

Ongepaste opmerking

Donna heeft gisteren een foto in lingerie geplaatst en schrijft erbij: “Miles away from my comfort zone 👋🏽.” Ze vindt het duidelijk wat spannend om zo’n foto te plaatsen en het is dan ook niet erg prettig als je negatieve reacties ontvangt. Zo vraagt een brutale volger: “Waar zijn je borsten?”

Donna plaatst deze reactie dan ook op haar Story met de opmerking: “Bij deze start ik een crowdfunding voor een paar nieuwe en vooral grotere airbags!”

donna temptation island
Bron: @donna.dg

Hoe gaat met nu met Nico?

Even leek het erop dat de twee misschien wel weer samen waren. In een video van YouTuber Nick Eshuis stappen de twee samen in de auto om vragen te beantwoorden. Omdat Nico en Donna redelijk vrolijk de auto in stappen, vraagt Nick dan ook: “Zijn jullie weer samen?” Donna lacht en trekt haar wenkbrauw op: “Nee, we zijn gewoon chill met elkaar. We hebben geen ruzie ofzo.”

OMG! Nico onthult dít grote geheim tijdens het kampvuur op Temptation Island