Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 17 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

De romantische komedie ‘Ik Wist Het’ vanaf vandaag te zien in de bioscoop

Vanaf vandaag is de romantische film Ik Wist Het te zien in de bioscoop. Het is een romantische komedie, waar je echt even lekker voor kan gaan zitten. Mia, gespeeld door Sigrid ten Napel, is een 33-jarige vrouw die nog steeds single is en haar baan niet al te leuk vindt. Daar gaat ze verandering in brengen, maar hoe?

Mia begint een bloemenwinkel, iets wat ze altijd al heeft gewild!

Het verhaal

Mia kreeg dromen die haar toekomst voorspelden, dat heeft ervoor gezorgd dat ze de stap durfde te zetten om een bloemenwinkel te openen. Haar bloemenwinkel loopt goed en ze ontmoet een knappe man genaamd Feo (gespeeld door Tarikh Janssen) en alles lijkt eindelijk te gaan zoals ze altijd al had gewild. Tot dat ze een andere man leert kennen, namelijk Axel (gespeeld door Steef de Bot), waar ze ook gevoelens voor krijgt. Dan weet Mia het allemaal even niet meer, gelukkig is Viola, haar eerste werknemer, aanwezig om haar te steunen.

Boek

Ik Wist Het is geregisseerd door Jamel Aattache, hij maakte eerder ook de romantische komedie Zwaar verliefd (2018). Zowel Zwaar verliefd als Ik Wist Het zijn afgeleid van de boeken van Chantal van Gastel.

Recensie Ik Wist Het

Onze collega’s van Metro hebben de film al gezien en zij vinden het volgende: “Ik Wist Het is een lekkere wegkijk-film. Leuke timing om de titel in De Week van de Liefde uit te brengen. Misschien dat de ongemakkelijke stiltes tussen Feo en Alex wel héél ongemakkelijk aanvoelen. Aan de andere kant: de talloze dames die deze film gaan zien zullen daar misschien juist wel van smullen.”

Ze geven de film een 3,5 van de 5.

Benieuwd wie Mia kiest? Feo of Axel? Via deze link kun je kijken in welke bioscopen deze film te zien is.

De nieuwe Costa!!-film is vanaf deze datum te zien in de bioscoop