Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 11 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

De nieuwe Costa!!-film is vanaf deze datum te zien in de bioscoop

Daar is ‘ie dan: de langverwachte nieuwe ‘Costa!!’-film gaat op 28 april eindelijk in première. De film zou in eerste instantie begin dit jaar al in gedraaid worden, maar dit kon niet doorgaan vanwege de lockdown. Inmiddels zijn bioscopen weer open en dat betekent we ‘m eindelijk kunnen zien.

Ken jij de eerste film nog?

Costa!! in Salou

De film is géén vervolg op de enorme hit uit 2001, maar het verhaal speelt zich twintig jaar later af op dezelfde locatie. Ook oud-hoofdrolspeelster Katja Schuurman keert terug, maar dan als moeder. De ‘dochter’ van Katja, gespeeld door Abbey Hoes, gaat deze keer zelf op vakantie naar de zonnige Spaanse badplaats Salou. De film gaat wederom over een groep Nederlandse vrienden die een tijdje gaan vertoeven aan de costa.

Andere acteurs die in de nieuwe Costa!! meespelen zijn Roeland Fernhout, Soy Kroon, Oscar Aerts, Tina de Bruin en Stephanie van Eer. De film Costa! uit 2001 was een kantelpunt in Nederlandse filmgeschiedenis. Nog nooit trok een film zó veel jonge bezoekers. In totaal bezochten zo’n 700.000 mensen de eerste film. Menig vrouw was verliefd op Daan Schuurmans en alle mannenharten gingen sneller kloppen van de knappe Katja.

Bekijk de trailer van de nieuwe film hieronder:

31 gedachtes die je hebt als hij geen berichtje terug stuurt