Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 17 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Realityster Channah emigreert met haar kinderen (zonder Quentin!) naar Curaçao

Channah Koerten: we kennen haar allemaal van het programma Ex on the Beach: Double dutch 2018. Hier vond ze de liefde bij Quentin. Ook deden ze samen mee aan Temptation Island: VIPS. Het Temptation-avontuur eindigde vroegtijdig, omdat Channah zwanger bleek te zijn. De twee hebben een turbulente periode achter de rug. De relatie valt in de categorie ‘knipperlicht’ en ze hebben ook twee kinderen gekregen. Toch heeft het stel in oktober 2021 besloten om de relatie definitief te beëindigen.

En nu vertrekt Channah met de kinderen naar Curaçao.

Even terug in de tijd

Het idee om naar Curaçao te verhuizen is natuurlijk niet plots uit de lucht komen vallen. Hier is een hoop aan vooraf gegaan. Channah en Quentin zijn na hun deelname aan Temptation Island VIPS ouders geworden van twee kinderen, een jongen (Tiger) en een meisje (Rumi). Na veel ups en downs besloot het stel dat het tijd was voor een nieuw avontuur. Het plan was om naar Curaçao te verhuizen en daar een B&B te beginnen. Curaçao was een logische keuze, aangezien Quentin op Curaçao nog een dochter heeft van een andere vrouw. Dit avontuur was zelfs te volgen in de realityserie De Koertjes naar Curaçao die vanaf 8 oktober 2021 te zien is op Videoland.

Channah naar Curaçao

Channah heeft een huis gekocht op Curaçao met twee appartementen genaamd Huntu Homes die ze uiteindelijk gaat verhuren. Ook gaat ze aan de slag met een eigen swimwear-lijn.

Quentin

Quentin blijft zelf ook niet in Nederland, hij gaat namelijk in mei of juni naar Curaçao. In zijn vlog vertelt hij, dat hij ook zo snel mogelijk naar Curaçao wil reizen omdat hij niet zo lang zonder zijn kinderen kan. Ook legt hij uit dat hij steeds voor drie maanden in Curaçao wil zijn en dan weer een maand in Nederland en zo door.

We zijn benieuwd naar Channah’s nieuwe avontuur en kunnen niet wachten op haar swimwear-lijn.

‘De Koertjes naar Curaçao’ is vanaf morgen te zien op Videoland en de eerste beelden zijn heftig