Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 7 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

‘De Koertjes naar Curaçao’ is vanaf morgen te zien op Videoland en de eerste beelden zijn heftig

Channah en Quentin van Temptation Island krijgen een eigen realityserie op Videoland. Het koppel gaat hun dromen achterna en verhuizen naar Curaçao, vandaag zijn de eerste beelden te zien van ‘De Koertjes naar Curaçao’.

Channah en Quentin

Het koppel is bekend van Ex on the Beach seizoen 3, en deden in 2019 mee aan Temptation Island: VIPS. Dit was een kort avontuur, omdat Channah zwanger bleek te zijn van hun eerste kind. Het koppel werd vervolgens naar huis gestuurd. Quentin en Channah zijn nu trotse ouders van twee kinderen, Tiger Travis en Rumi Rainbow.

Channah deelt via haar YouTube-kanaal haar dagelijkse leven, haar volgers konden zelfs haar bevalling volgen. Een paar maanden geleden was te zien hoe het hele gezin naar Curaçao ging. De vakantie beviel zo goed dat het gezin erover nadenkt om te emigreren. Uiteindelijk gaan ze dit dus ook met het hele gezin doen.

De Koertjes naar Curaçao

Videoland maakte 17 september op Instagram bekend dat het koppel een eigen realityserie krijgt, genaamd ‘De Koertjes naar Curaçao’. Hier krijgen we te zien hoe het hele gezin naar Curaçao gaat emigreren, maar dat niet alleen. Het koppel gaat namelijk opzoek naar de perfecte locatie om een B&B te beginnen. Vanaf morgen is de Videoland-serie te zien. Vandaag werden de eerste beelden op Instagram gedeeld en daar zitten ook wat heftige beelden tussen. Bekijk hieronder de eerste beelden.

Vanaf morgen, 8 oktober, is de realityserie ‘De Koertjes naar Curaçao’ te zien op Videoland.

OMG! Nico onthult dít grote geheim tijdens het kampvuur op Temptation Island