Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 7 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Temptation Island Deborah sluit hoofdstuk Timtation af: ‘Hebben elk ons eigen leven’

Nadat Deborah Leemans tijdens Temptation Island werd bedrogen door haar toenmalige vriend Tim Wauters zat ze diep in de put. In een openhartig interview vertelde Deborah dat ze het hoofdstuk ‘Timtation’ definitief heeft afgesloten.

Er zijn niet veel Temptation Island-deelnemers die zo erg op hun hart zijn getrapt als Deborah. Heel Nederland en België kon in het seizoen uit 2018 zien hoe Tim Deborahs hart keer op keer brak. Gelukkig is Deborah inmiddels weer gelukkig in de liefde met 42-jarige Bruno. Het koppel heeft onlangs ook hun droomhuis gekocht.

Nieuwe liefde

Het nieuwe stulpje heeft een woonoppervlakte van 400 vierkante meter. Een kinderkamer is niet te vinden in het huis. “Dat gaat niet gebeuren”, vertelt Deborah, die wel voor vier honden zorgt. “Bruno heeft geen kinderwens, en ik ook niet meer. Ten tijde van mijn relatie met Tim keek ik daar anders naar. Toen droomde ik wel van dat traditionele plaatje, maar dat idee heb ik aan de kant geschoven.”

Een kind past volgens de realityster niet in hun huidige leven. “Sinds mijn deelname aan Temptation Island sta ik heel anders in het leven”, legt Deborah uit. “Ik ben niet meer het naïeve meisje van toen. Ik ben een zelfbewuste vrouw geworden, die veel zelfstandiger is en sterker in haar schoenen staat.” Dit is deels te danken aan Bruno. “Hij wakkert dat ook aan bij mij.”

Temptation Island zorgde bij deze deelnemer voor flinke doodsbedreigingen

Deborah is nu al bijna twee jaar samen met Bruno. Bruno heeft Deborah geholpen bij het vergeten van haar ex. Ze vertelt dat ze weinig contact heeft met Tim, de twee zijn wel ‘on speaking terms’. “Ik weet dat hij een vaste relatie heeft, en ik ben blij voor hem. Net zoals Tim blij was voor mij toen Bruno mijn nieuwe partner werd (…) Tim heeft me toen een berichtje gestuurd om te zeggen dat ik het verdiende om gelukkig te zijn. Dat is lief, maar dieper hoeft ons contact niet meer te gaan. We hebben elk ons eigen leven, en dat is prima.”

Temptation Island Daisy laat weten ‘hoe gek ze is’ op Luca Borsato