Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 6 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Temptation Island Daisy laat weten ‘hoe gek ze is’ op Luca Borsato

De ouders van Luca, Marco en Leontine Borsato, kunnen zich soms gedragen als een stel verliefde pubers, maar ook Luca zelf kan er wat van. De 22-jarige is al een tijdje gelukkig met Daisy. Daisy zou je wel kunnen kennen van Temptation Island. Zij laat nu aan de hele wereld weten dat zij even gek is op hem, doormiddel van een lieve foto.

Daisy is helemaal verliefd

De realityster plaatste een romantische foto met haar vriend. Hierbij schreef ze: ‘Ik was een caption aan het typen waar je glazuur van weg rot gaat maar woorden zullen nooit beschrijven hoe gek ik op je ben.’

Eerder werd al duidelijk dat het koppel meer dan een vakantieliefde was. Luca postte een foto van de twee met de caption:‘Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen. Is dat oké?’ Hij lijkt net zijn vader, met zijn woordkunsten.

Het koppel had officieel een relatie sinds 8 augustus 2021, na een tijd te hebben gedate. Op Instagram laat Daisy weten dat 8 augustus een bijzondere betekenis voor haar heeft. Op die dag zijn haar ouders namelijk getrouwd, helaas zijn haar ouders niet meer bij elkaar.

In Temptation Love Therapy van RTL Boulevard vertelt Daisy al eerder over haar klik met Luca. Hier werd gevraagd naar een gerucht over haar, dat zij met Luca naar bed is geweest. Zij reageert hierop met: “Ik ben een hele slechte leugenaar. We hebben wel een tijdje gedate, ja, maar wat er allemaal is gebeurd en wat we allemaal hebben gedaan is privé.”

Temptation Island VIPS: Doen Kevin en Eva mee aan het nieuwe seizoen?!