Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 6 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Temptation Island zorgde bij deze deelnemer voor flinke doodsbedreigingen

Tim was één van de meest besproken deelnemers ooit. Misschien is ‘Timtation’ wel de meest besproken deelnemer. Hij deed mee aan Temptation Island met zijn toenmalige vriendin Deborah Leemans, maar zijn deelname pakte niet zo goed uit.

Temptation Island

Tim en Deborah waren verloofd toen ze begonnen aan het Temptation Island-avontuur. Maar dit veranderde al snel, toen Tim na een paar dagen het al slap in de knieën kreeg van verleidster Cherish. Tim verklaarde zelfs de liefde aan Cherish.

Hoe Tim het avontuur begon met een ‘no girls allowed’-bordje, trok Cherish al snel bij hem in. Tim wilde toch nog als laatste gebaar de ring aan Deborah teruggeven, ‘want hij heeft Deborah echt altijd een prachtmeisje gevonden en nog steeds’. Hij had hem immers voor haar gekocht. Deborah pakte de ring naar verbazing wel aan, maar gooide hem daarna gelijk in het vuur.

Ook op Cherish kon Tim niet rekenen. Ondanks dat ze het zo leuk hadden tijdens het Temptation-avontuur, bleef Tim alleen achter. Deborah wilde hem nooit meer zien en Cherish bleek geen oprechte gevoelens te hebben voor Tim.

‘Kreeg doodsbedreigingen’

Tim vertelt in De Cooke & Verhust Show over zijn deelname aan de realityshow. Hij vertelt dat zijn deelname voor heel wat negatieve reacties zorgde. Sterker nog, zijn auto werd toegetakeld. “Op een bepaald moment werden de velgen van m’n auto losgemaakt en werd m’n wagen vol deuken geslagen. Maar voor de rest heeft het m’n leven niet beïnvloed.” Maar dat was nog niet alles vertelde Tim. Hij heeft namelijk ook flink wat doodsbedreigingen gehad.

Tim is gelukkig weer gelukkig in de liefde. Hij heeft een nieuwe vriendin: Sophie.

Temptation Island VIPS: Doen Kevin en Eva mee aan het nieuwe seizoen?!