Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 17 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Het is officieel: dit is de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven

Er gaan al een tijdje geruchten rond dat kickbokser Rico Verhoeven een nieuwe vriendin zou hebben. Op valentijnsdag besloot Rico om het ‘Instagram official’ te maken met een foto op, jawel, zijn Instagram.

Rico Verhoeven is verliefd

De roddels over een eventuele nieuwe liefde zijn ontstaan in de zomer van 2021: toen zagen we Rico met een nog onbekende dame samen op een festival in Amsterdam. Afgelopen maandag was het de dag van de liefde, namelijk: Valentijnsdag. Natuurlijk is dit de perfecte dag om samen te spenderen en dit dachten Rico en en zijn nieuwe vriendin ook. De dame in kwestie heet Naomy van Beem. Ze is zelf onderneemster en personal trainer en dat betekent dat ze elke dag in de sportschool te vinden.

Bekijk de foto op de Instagram Story van Rico hieronder:

rico verhoeven
Bron: @ricoverhoeven

Eigen business

Ook heeft Naomy samen met haar zoon meegedaan aan het programma Steenrijk, Straatarm. Hier ruilden zij met een ‘straatarm’ gezin. Naomy is nooit gelukkig geweest met haar eigen gewicht en heeft toen besloten om enorm te gaan sporten en om fitness-schema’s te gaan maken. Ze coacht dan ook veel bekende Nederlanders en dit zorgt er dan ook voor dat ze een dikke bankrekening heeft. Bekijk hieronder meer foto’s van Naomy:

Wij wensen de twee veel geluk samen!

Huh?! Rico Verhoeven en Yolanthe Cabau samen gespot in Los Angeles