Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 2 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Samen hamburgers eten: zijn Donna en Nico uit Temptation Island weer samen?

Dat er nog flink geroddeld wordt over de deelnemers van Temptation Island na afloop van het programma, is wel duidelijk. Niet alleen Bert en Delphine zijn onderwerp van gesprek maar ook roept de band tussen Nico en Donna vragen op.

Hoe zit dat tussen de twee?

Samen in McDonalds eten in de auto

We maken even een kleine switch naar een ander programma, namelijk: De slechtste chauffeur van Nederland. We horen je al denken ‘huh, waarom?’. Nou, oud-kandidaat Nick Eshuis heeft tegenwoordig een eigen YouTube-kanaal. Nick zelf was een een hysterische weggebruiker wat zorgde voor grappige momenten op TV. Nick interviewt dan ook andere ‘realitysterren’ in zijn auto. Zo hebben er al oud-Love Island, EOTB en Temptation Island kandidaten in zijn auto gezeten.

In de laatste aflevering stappen Nico én Donna samen in de auto van Nick, met een zak eten van McDonalds. Samen?!

Een relatie

Omdat Nico en Donna redelijk vrolijk de auto in stappen, vraagt Nick dan ook: ‘Zijn jullie weer samen?’ Donna lacht en trekt haar wenkbrauw op: ‘Nee, we zijn gewoon chill met elkaar. We hebben geen ruzie ofzo’. Nick vraagt ook of het mogelijk is de twee ooit nog bij elkaar komen. Donna antwoord met een duidelijke ‘Nee’, en Nico lacht en lijkt niet zo zeker zijn zaak. Hij zegt: ‘Zeg nooit nooit’.

Nog contact met Jimi en Laure?

Ook geven beiden aan dat ze geen contact meer hebben met Jimi of Laure. Nico wil zich vooral focusssen op zichzelf.

Dé boodschap op Temptation Island

Nico licht ook toe waarom hij Donna een boodschap stuurde tijdens het programma. Nico: ‘Het probleem was ook dat Laure allang wist dat ik vreemd was gegaan. Zij was een vriendin van het meisje waarmee ik dat deed, dus Laure wist het al vóórdat ik aankwam op Temptation Island. Hij dacht dat Laure het misschien wel aan de productie had verteld en dat het op een of andere manier bij Donna terecht zou komen.

Benieuwd naar het hele gesprek? Bekijk het hier:

Nico uit Temptation Island vertelt hoe hij écht over Bert denkt