Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 2 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Oh nee! Friends en Modern Family worden van Netflix verwijderd

Netflix kondigde gister vreselijk nieuws aan op Instagram.. De streamingdienst maakt bekend dat er maar liefst elf titels verwijderd worden. Over dertig dagen kunnen we deze series niet meer bingen. We willen nog geen afscheid nemen, kunnen we deze series nu nooit meer kijken?

Lees snel verder.

Netflix verwijdert populaire titels

In totaal gaan 11 titels de streamingdienst verlaten. Onder andere de tien seizoenen van Friends en de elf seizoenen van Modern Family verdwijnen van Netflix. Op 30 december nemen we afscheid van Friends en op 31 december van Modern Family.

Maar dit zijn er nog maar twee. Op 4 december wordt de film Joker al van Netflix verwijderd. Maar ook de populaire series Homeland, Prison Break en The Big Bang Theory worden weggehaald. Bekijk hieronder de volledige lijst:

Kunnen we de titels nog ergens anders bekijken?

Voor een paar titels hebben we goed nieuws. Friends-fans opgelet: HBO Max heeft namelijk de rechten van de serie overgenomen. Hierdoor wordt de serie van Netflix afgehaald. Helaas is HBO Max nog niet beschikbaar in Nederland, maar wordt de streamingsdienst wordt in 2022 hier gelanceerd. Dat betekent dat je wel moet overstappen of er een abonnement bij moet nemen, maar dan kan je wel de serie volop blijven bingen.

Ook voor The Big Bang Theory is er nog een mogelijkheid om de serie te blijven kijken. Het is een CBS-serie en valt inmiddels onder Disney. Hierdoor kan je de serie blijven kijken op streamingdienst Disney+.

Ook Prison Break, dat van Fox is, is ook op Disney+ te zien. Dit geldt ook voor Modern Family en Homeland, die beide op 31 december verwijderd worden van Netflix. Modern Family en Homeland zijn te zien op Disney+.

Gelukkig zijn deze series dus nog wel op een andere streamingsdienst te bekijken! Abonnement afsluiten dan maar?

Yes! Déze nieuwe Disney-film verschijnt binnenkort op Disney+