Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 1 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit karakter uit ‘La Casa de Papel’ krijgt een eigen spin-off

Helaas komt er bijna een einde aan de populaire serie La Casa de Papel, maar niet voor iedereen betekent dit het einde. Netflix heeft vandaag aangekondigd dat er een spin-off show gemaakt wordt van de populaire serie.

Er is nog een verhaal dat verteld moet worden.

La Casa de Papel spin off

Netflix heeft aangekondigd dat er in 2023 een spin-off serie komt. Deze spin off volgt het verhaal van het ingewikkelde personage Berlin. Pedro Alonso, de acteur die Berlin speelt, keert terug voor zijn rol. Helaas moeten we het voor nu met deze informatie doen.

Knallend slotstuk

Op 3 december verschijnt het tweede deel van La Casa de Papel seizoen vijf. Netflix deelde eerder een spannende trailer voor het tweede en laatste deel. Het begon allemaal in 2017 toen El Professor en zijn bende de Spaanse munt overvielen. Het liep uit de hand, maar uiteindelijk slaagde ze erin om het tot een goed einde te brengen.

Hoewel het een goed einde had, werden ze gedwongen om het nogmaals te herhalen. Dit keer is de bank van Spanje het doelwit. Het is geen makkelijke klus en er wordt ook veel roet in het eten gegooid. Er ontstaat onenigheid in de groep en Alicia Sierra blijkt een slimme tegenstander te zijn voor El Professor. Het werd in het eerste deel van seizoen 5 van La Casa de Papel dan ook erg spannend en dat belooft wat voor het tweede deel. Bekijk hier de trailer:

Is de strijd nog te winnen voor El Professor en de bende? Antwoord op deze vraag krijgen we vrijdag 3 december. Dan zijn alle vijf de afleveringen te zien op Netflix. Wij gaan zeker kijken naar de laatste afleveringen van La Casa de Papel, maar zijn ook zeker blij dat het verhaal nog niet helemaal is verteld en dat we een spin-off serie kunnen verwachten.

Kijktip: De romantische én grappige miniserie ‘Christmas Flow’ op Netflix