Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 1 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Kijktip: De romantische én grappige miniserie ‘Christmas Flow’ op Netflix

Het is 1 december en dat betekent dat het al over 24 dagen kerst is! De weken voor kerst zelf zijn vaak het leukst én meest relaxed. Je kunt gaan shoppen, je huis versieren én heleboel kerstfilms kijken. Netflix komt dit jaar niet alleen met films, maar ook met een miniserie!

Joyeux Noël!

Christmas Flow

Het leuke aan kerstfilms is dat ze altijd een goed einde hebben en daarom zijn deze ‘feel good’-films ook zo fijn om te kijken. De (franse) miniserie Christmas Flow gaat over een beroemde rapper. Deze man genaamd Marcus wordt heeft een slecht imago en zijn management bedenkt dan ook dat kerst de perfecte tijd is om zijn naam te zuiveren. Marcus ontmoet per toeval een feministische journalist, die eigenlijk niks te maken wil hebben met mannen zoals hij. De twee wisselen per ongeluk van tas en zo moeten ze elkaar wel nog een keer zien. Kan jij raden wat er daarna gebeurt?

Miniserie

Christmas Flow is een miniserie en bestaat uit drie afleveringen van ongeveer 45 minuten. Zoals eerder genoemd is het een franse serie, dus het is nét iets anders dan de standaard Amerikaanse setting!

Bekijk de trailer hieronder:

Meer kerst op Netflix

Ook is onlangs ‘A Castle For Christmas’ verschenen op Netflix. Leuk! Zo kan je meteen in de kerstsfeer blijven. Waar gaat het verhaal over?

De Amerikaanse schrijfster Sophie Brown (Brooke Shields) besluit om de feestdagen niet in Amerika te vieren, maar in Schotland. Sophie wil niets liever dan ontsnappen aan een schandaal en vlucht het land uit. Haar ‘roots’ liggen in Schotland en daarom lijkt het de perfecte plek om kerst te vieren. Ook heeft ze haar ook laten vallen op een kasteel, wat ze uiteindelijk heel graag wil kopen.

Het kopen van het riante optrekje blijkt lastiger dan gedacht, omdat de huidige eigenaar (een Hertog) het niet zomaar laat gaan.. Sophie en de Hertog hebben constant onenigheid, maar blijken elkaar toch wel héél erg leuk te vinden. De film zit vol sneeuw, kerstversiering, grappige scènes en romantische momenten.

7 tips: Hoe maak ik een goede indruk op mijn schoonfamilie tijdens de feestdagen?